základní skupiny - skupina B, 2. kolo
20.06.2017 20:45 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Portugalsko nestačilo na efektivnější Španěly, ti postupují

Portugalsko odehrálo se Španělskem výtečný zápas plný krásných branek. O dvě víc si však připsala španělská jedenáctka, která tak zaslouženě bere tři body a může díky tomu slavit očekávaný postup ze skupiny.

Souboj dvou velkých favoritů s obrovskou ofenzivní silou, na jejichž hru je radost se dívat. To je souboj geografických sousedů, Portugalska a Španělska. Na straně Portugalců se od začátku na hrací ploše představili hráči jako Semedo, Cancelo, Neves, Sanches, Podence nebo Guedes. Španělé pak potvrdili, že patří mezi absolutní favority na výhru. Do útoku se měli vydávat Deulofeu, Sandro nebo Ceballos s Asensiem.

Velkou zbraní Španělů je obránce Hector Bellerín a jeho sprinty, což se potvrzovalo také v úvodu utkání. Jinak celkem ospalé tempo narušovaly právě sprinty obou krajních obránců, zvláště pak Bellerínovy centry. Španělé se však do zakončení příliš nedostávali. Naopak byli aktivnějšími hráči Portugalci, kteří útočili zejména díky spolupráci Bruna Fernandese s útočníkem Podencem.

Právě Podence se stal hráčem, který si připsal první velkou šanci. Jeho rána z první ale skončila na tyči! Španělé až příliš často kazili nahrávky, čehož hodlali Portugalci naplno využívat. Po chvíli španělské melancholie se ale k velkému sólu nadchl Saúl Ñíguez. Nejprve měl štěstí, že se k němu odrazil balon za vápnem, ale pak proběhl přes tři (!) protihráče a i díky teči padajícího obránce Edgara Ié prostřelil brankáře Varely - 1:0 pro Španěly.

Deset minut před koncem první půle předvedli Španělé další pohotovou a efektivní akci, když míč potáhl po straně rychlík Marco Asensio. Tomu si do vápna navíc nabíhal bek Hector Bellerín, který si míč jednoduše zpracoval a zkoušel prostřelit brankáře Varelu. To se mu však nepovedlo a mladý brankář balon vyrazil!

Další práci pro brankáře Portugalců si připravil útočník Sandro Ramírez. Ten obdržel míč na kraji vápna a tvrdou ranou pálil těsně vedle tyče! Do druhé půle vstoupili mnohem lépe Portugalci, kteří chtěli rychle smazat náskok Španělů. Podařit se to mohlo Brunovi Fernandesovi, který dostal krásnou nahrávku od Podenceho a na kraji vápna si míč zpracoval.

Následně nebyl nikým napadán a mohl vypálit. Jenže projektil rázně zkrotil brankář Kepa. Portugalci začali hodně kousat a španělskému celku moc nepomáhalo ani to, že často kazil rozehrávku. Třeba jako Meré, kterého o míč obral opět štírek Podence. Jeho zakončení však těsně minulo tyč Varelovy brány!

Portugalci v tuto chvíli jednoznačně dominovali, jenže hřebínek jim mohl vzápětí srazit Asensio. Ten se totiž dostal k dorážce první střely Hectora Bellerína a Varela už byl překonán! Za svého brankáře však zaskočil velmi pohotově obránce Semedo a míč vykopl! Pokyn portugalské lavičky byl jasný a své místo na hřišti zaujal útočník Bruma. Na delší dobu se Portugalci usadili kolem vápna Španělů a soupeře uzamkli narážečkami.

Právě chvíli, kdy se jejich tlak nejvíc zvýšil, udeřili právě Španělé. Stačilo málo - Dani Ceballos vyzrál na střed hřiště a krásnou kolmicí oslovil nabíhajícího Deulofea. Ten ve vápně našel další produkt katalánské Barcelony Sandra Ramíreze, který jemně poslal balon k tyči - 2:0.

To už bylo pro Portugalce moc, třebaže se na hřišti objevily další čerstvé síly. Španělé jednoznačně kontrolovali vývoj hry a konec zápasu si vyloženě užívali. Portugalci se na druhé straně pomalu loučili s tímto utkáním jako s prohraným a ke konci jim evidentně docházely síly. Stále to ale nebylo všechno. Brankář Kepa musel kapitulovat a každý divák zaplesat.

Dvanáct minut před koncem totiž po sérii rohových kopů z voleje poslal balon k síti! A to způsobem, který vyžaduje nejedno zhlédnutí na youtube. Na víc už ale Portugalci neměli. Naopak se Španělsku povedlo udeřit ještě jednou. Střídající Iňaki Williams je známý rychlík a měl mnohem víc sil, takže unavený obránce Semedo neměl šanci. Krásnou ranou na zadní tyč si Williams připsal dnes třetí branku Španělů.

Autor: Ondřej Pražák

Komentáře (199)

Přidat komentář
Pablos

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
justcall

Reagovat
smazaný uživatel

Ale doufal jsem, že tam jednoho pošle Asensio...

Reagovat
Lorcan

Reagovat
Honda

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 Asensio penalta před poločasem

Reagovat
h8_sfatto

Portugalsko je větší hype než Francie v roce 98

Reagovat
smazaný uživatel

To se dá vyložit dvěma způsoby. Španělsko má podle mě teda silnější kádr.

Reagovat
h8_sfatto

individuálně má Portugalsko více hvězd, ale týmovost je na straně Španělska ...

Reagovat
Honda

cože

Reagovat
smazaný uživatel

No, taky nechápu...

Reagovat
Phillipinho

https://mobile.twitter.com/SimonGleave/status/876403882221600769

Individualne nema Spanelsko vubec konkurenci. Plus se podivej na lavicku nahradniku, co tam je za hrace

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
popltak

mimo jako vždy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Manik...

Reagovat
Džeko55

Ještě že se ten zápas hraje teď a ne až na konec skupiny, to nám nechává takovou malou jiskřičku naděje, protože kdyby se hrál nakonec, tak by stoprocentně skončil remízou a oba týmy by se sedmi body postoupily. Takhle si troufnu říct že vyhraje Španělsko a my, když budeme mít štěstí, můžeme zabojovat s Portugalskem o lepší druhé místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
ttopi

Jestli jsi si tím tak jistý, tak se fotbal nikam neposune. Nevidím jediný důvod, proč by se měli na něčem domlouvat.

Reagovat
Honda

Reagovat
Noustress

z tretieho sa nepostupuje ale inak hej so siedmimi pojdu Nemci a Taliani

Reagovat
PP

Ani se na to nemusím dívat.. Španělé je budou tlačit a bít, ale z ojedinělého brejku vyhraje Portugalsko 1:0. Asensio dá z ložené pozice tyčku.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Lorcan

tak sem zvědavej na tu sestavu španělska isi to nechá stejný jako v úvodním zápase nebo isi prostřídá ty co se moc proti makedonii nepředvedli (Suiaréz si o to vyloženě koleduje)

Reagovat
RMCF

Jj mohl by místo něj dát Daniho Ceballose...

Reagovat
Lorcan

a opravdu tam je

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě musí Španělsko vyhrát, neprohra je 1000% a řekl bych i 3 a více gólů.

Reagovat
Kixi Syhimour

1:2 nebo 1:3

Reagovat
Benfica

si pamätám ako dopadol mega silný, hviezdny, neporaziteľný tím Nemecka pred dvoma rokmi.

Reagovat
popltak

Portugalsko hraje sračku, Španělsko ízy win.

Reagovat
ciernyribiz

a barcelona ma kde svojich hracov? zabudli sa v tej ich uzasnej akademii?

Reagovat
pepinho2

Sandro, Deulofeu?

Reagovat
blaugrana

Reagovat
X-bano-X

nj na ihrisku je ich len 5 z tej slávnej akadémie. Strašná slabota

Reagovat
SunFells

Mají tam třikrát víc odchovanců než Real no.

Reagovat
X-bano-X

5*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Z hráčov na ihrisku prešiel akadémiou Realu jedine Llorente. Vallejo a tuším ani Asensio neodohrali za mládežnícke tímy Realu ani zápas. Barcelona tam má Bellerína, Deuloufea, Suaréza, Sandra a Iého. Jadrový fyzik z teba nebude ale do päť snáď napočítať zvládneš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaderný fyzik asi nebudeš ty, když počítáš Denise, který na tom hřišti ani není. A že by byl váš odchovanec to se taky nedá říct.

Reagovat
SunFells

Už je na hřišti.

Reagovat
X-bano-X

Na ihrisku je a hral v našom Béčku 2 sezóny. Tak si strč svoje úsmevy presne tam kde zvyšné frázičky typu "toto nemohol rozhodca vidieť" resp. "toto bol milimetrový offside". Na tieto pokrytecké reči som neni zvedavý, rozumbrado

Reagovat
Billy McClane

Normalne si mi chybal

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zkoušíš? V době kdy si ten komentář psal, tak na hřišti nebyl.

A dál si laskavě přepočítej ten počet sezon, který v béčku odehrál. Povyšuješ se tady nade mnou s nějakým počítáním do pěti a sám evidentně neumíš počítat ani do dvou, protože ročník 13/14 strávený v béčku rozhodně nejsou 2 sezony.

Reagovat
X-bano-X

Takže z vlákna v ktorom sa tu člen vašej party hic naváža do Barcelony ohľadom hráčov akadémie, pričom z vlastnej akadémie tam má až jedného hráča sme sa cez to, že hráč hrajúci aspoň 1 zápas za tým z akadémie Barcelony vlastne nepovažuje za hráča akadémie prepracovali až k povyšovaniu sa. No môj drahý nemusím sa nad teba povyšovať, na to stačí sledovať futbal. Človek tu nemusí ohurovať pár prihlúplych trotlov tweetmi a znalosťami o tom či je A Bola relevantný plátok alebo nie je. Stačí vedieť že čísla 2, 3, 4, 5 sú viac ako 1. Ak si považoval za správne číslo 4, SunFells napísal 3, ja 5, ríbezľa 0 a ty máš potrebu vysmiať sa tej 5(ktorá je mimochodom správna) tak povyšovanie je to najmenšie čo by ťa malo trápiť.

Reagovat
Ed_Hazard

Aha ho, vitaj medzi nami A teraz nech sa prizná ten kto dal tých 5 mechov cementu preč z poklopu

Reagovat
SunFells

Suáreze bych tam nepočítal, ale budiž. Tak či tak oproti Realu tam zastoupení mají docela významné.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ciernyribiz

aha bellerin je vas odchovanec ale myslel som ze kttory aj realne hral za barcelonu nie za pripravku a mladsi dorast a ti dvaja pokemoni deuloufea a sandro nehrali v tej sezone takze to sa nerata

Reagovat
Kluivert9

Na hřišti. A kde je maj neplatiči daní z Madridu?

Reagovat
ciernyribiz

myslel som realne hracov realu a to je Asensio, Vallejo, Llorente, Mayoral...len som zabudol ze vy pocitate aj pokemonov na hostovani a bellerin :D odisiel ked mal 16 cize ho vychoval arsenal ale je to vas odchovanec co hral za juvenil B ..realne na tom sampionate bol jeden hrac barcelony

Reagovat
john334

Zas ty poblitý dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

,,atmosfera,, na bliti

Reagovat
ZB 07

Reagovat
patas92

Saul

Reagovat
Swarley

on je fakt skvělej

Reagovat
Euphael

už je u vás beztak ne

Reagovat
Swarley

bohužel není no

Reagovat
Le Gunner

Močil moč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor říkal, že Ramirez po zápase močil moč.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepozeral som to na ČT (asi ), ale tipnem si že problémy s krvou v moči nesúviseli so Sandrom ale Saulom, takže ak komentátor spomenul Sandra tak bol debil, ak spomenul Saula s formuláciou, že močil moč, tak je tiež debil ... a ak Saula, tak si debil ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo byl to Saul.

Reagovat
Le Gunner

Tak na toto budu potřebovat cetta.

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Swarley

nachcat na sprintový náběh

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

je to kkt

Reagovat
mithro

Reagovat
frank

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
db18

Saúl málem ukončil kariéru, protože po zápase močil moč... Štěpán

Reagovat
ZB 07

Ty centrovaný míče Portugalců hrozná bída...

Reagovat
vilp

Jsem od Valleja čekal lepší rozehrávku, každá třetí nahrávka jde na golmana.

Reagovat
vilp

Jsem od Valleja čekal lepší rozehrávku, každá třetí nahrávka jde na golmana.

Reagovat
misinho7

neviem co robi pri tom rozohravku ma vybornu ak to bude takto davat na Keylora tak kazda lopta stratena kedze Keylor je v tomto dost katastrofalny

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos, Saul a Asensio jsou úplně jinde... to je nefér, aby takoví hráči hráli na takovém turnaji

Reagovat
SunFells

Chybí tam Španělsku nějací významní hráči, kteří by se vešli do té věkové hranice?

Reagovat
fantomas

V kvaldě toho skoro nejvíc odehráli Óliver Torres a Munir. Pak ještě Santi Mina, Samu Castillejo mohli jet...

Reagovat
SunFells

Aha, dík. Tak Torrese lituji, jeho hra se mi hodně líbí ...ale Španělsko se při své síle hádám obejde bez všech těchto jmen.

Reagovat
Visca el barca

Vallejo je teda příšernej ale. ::smile:

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
misinho7

Reagovat
vilp

Dozadu skvělý, většinu těch nebezpečných útoků Portugalska hasil on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ié má minimálně večeři u Varely, a jak ho znám, tak i u Kvídy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ty večeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Sančís ✓

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové z Manchestru si musí mlátit hlavu o zeď, že borci z Bayernu koupili Sančíze a ten vyhral EURO a proseděl sezónu Ale LVG by ho líp vypiplal než Carlo, ten to s mladými neumí

Reagovat
X-bano-X

Deulofeu a Sandrooooooo

Reagovat
Billy McClane

On zije

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalci si je vodi jak maly deti a prohravaji dva nula.. bych blil..

Reagovat
fantomas

No dobrý zas

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt hrajou naprosto luxusne, akorat skoda tech sanci. Podle me hrajou nejlepsi fotbal na turnaji.

Reagovat
Usty

Hrajou krásně, ale vození malejch dětí vypadá trošku jinak no

Reagovat
fantomas

Reagovat
Usty

Reagovat
db18

Zabijte toho Štěpána už někdo...

Reagovat
Usty

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Phillipinho

Tyvole zaplatte uz tech 15 mega za Ceballose

Reagovat
Visca el barca

Kdo je má zaplatit?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United

Reagovat
Phillipinho

Atletico. Barca jde po vetsi rybe

Reagovat
Visca el barca

No já se lekl, že myslíš Real

Reagovat
smazaný uživatel

V jednom už bol/je, to mu stačí na celý život.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Verattiho?

Nejak to stále nevidím reálne, ale kto vie .....

Reagovat
SunFells

To je klauzule?

Reagovat
vilp

Je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Monchi, jednej

Reagovat
Usty

Teda jestli hrál Bellerín proti Makedonii tužku, tak dneska patří k nejlepším na place

Reagovat
Kokesh

Ted ma asistenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm jak tak koukám na toho Asensia, útočí, brání, zastoupí za Bellerína a pak si vzpomenete na Černého s Janktem a je vám do breku

Reagovat
vilp

Jen dopředu neukázal skoro nic (až na tu přihrávku Bellerínovi).

Reagovat
smazaný uživatel

A to kdyby dal, tak má áčko. Ještě tam měl další a pěkně rozdával, neztrácel moc míč, ukázal toho hodně

Reagovat
misinho7

dnes sa k tomu nejako nedostal no ..ale tak potiahli dalsi

Reagovat
Kokesh

Vykopli mu gol z cary, prehledem jinde nez cela zaloha dohromady.

Reagovat
Dayman

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

A keď už sme pri tom, Llorente bude dobrý, neverím že nedokáže posadiť Casemira

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud se na to divas jen statisticky... Treba jen jak predava spoluhracum klid a sebevedomi svou celkovou hrou, je uplne neocenitelne.

Reagovat
vilp

V tom se mi líbil asi víc Saúl, od Asensia čekám hlavně rozdílové akce, jako byla ta skvělá kolmá přihrávka pár minut zpět.

Reagovat
Kokesh

Krasna podelna prihra po siri vapna na Sandra kde chybeli cm, Bellerin stoprocentni, vykopnuty gol z cary. Ten kluk je napravo, nalevo, u prostred. Je ho plny hriste, na souperove polovine prakticky neztraci mic a dodava tomu tymovemu vykonu uplne jiny rozmer. Pohybem a myslenkou na mile pred vsemi. I Messi umi zahrat s nulou, ale vzdy ho je na hristi citit. Tak jako Marca.

Reagovat
vilp

Dobře pro tebe. že jsi spokojený, já chci ale víc, protože vím, že to v sobě má. Jinak tu akci s vykopnutým gólem z čáry jsem musel prošvihnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho tiež nikto neprirovnáva k Vladkovi Wei$$ovi, tak prečo

Reagovat
Kokesh

Marco je uplne nekde jinde. Volnost jako Messi.

Reagovat
misinho7

toto bol naozaj vyborny prestup z nasej strany nahanali by sme ho v buducnosti za 150 melonov ..ale Floro to vyriesil sor a bolo to za 4

Reagovat
vilp

Poslouchat u toho Štěpána je opravdu za trest po všech stránkách.

Reagovat
Largo

Tohle byl snad nejhorší komentátorskej výkon za hoooodně dlouhou dobu. Úplně mimo, často i prohrazovali hráče obou týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Takze stepanova klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

hovno

Reagovat
SunFells

Bellé áčko

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce i v prvnim zapase prihral na pulce asensiovi a ten to pak dovetl do branky

Reagovat
smazaný uživatel

Dominancia vo vzduchu

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
Usty

Doprdele ale ještě jednou si poslechnu Karochovu analýzu techniky kopu a proskočím televizí...

Reagovat
smazaný uživatel

Semedo klasicky žlutá, tohle se prostě musí odnaučit.

Reagovat
misinho7

kurva ten Asensio neprestava prekvapovat teraz na Ronaldinha

Reagovat
X-bano-X

Inakyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Miguel19

Lol, ten stoper alá Dustin Brown...

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalci to euro vyhrajou. Zatim nejlepsi herni vykon na turnaji. Nic na tom nemeni tahle prohra.

Reagovat
Greny

Nepostoupi ze skupiny

Reagovat
Usty

Bohužel no, mafoši si to s Německem pohlídají v posledním kole...

Reagovat
Greny

pokud neprekvapime zitra, tak bide vaby poslednim kole "necekana"remizka

Reagovat
Greny

Bude v poslednim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Finále se Slovenskem

Reagovat
smazaný uživatel

už dost s tím hajpováním Portugalců...hrají stejně jako na Euru průměrnou sračku, akorát 21 je o něco ofenzivnější

Reagovat
Usty

Zas brzdi, dolar je sice mimo, ale tys ho teď ještě překonal.

Portugalsko bylo v prvním zápase dost za očekáváním, ale dneska hrála výtečně a podle mě byli lepším týmem...

Reagovat
Usty

*hrálo

Reagovat
smazaný uživatel

Boli, v prvom polčase sa ESP ani poriadne nedostalo k súperovej bránke, i keď raz áno a bol z toho gól ale po individuálnej akcií, takticky ich prevýšili a nechýbalo veľa, tyčka, pár nebezpečných centrov z prava a takmer samostatný nájazd (asi Podence, nepamätám si )

Reagovat
Usty

střídání Podenceho v 57. minutě nepochopím... to má tak slabou fyzičku? protože do tý doby byl pro mě snad nejlepším hráčem na place.

Reagovat
Largo

Přesně, snad spolu s Fernandesem pro mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl, ale taky toho nejvic nabehal a stalo ho to hrozne moc sil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benfica

nemecko taliánsko remíza bude takže vidím to na koniec v skupine..

ako povedal Santos, radšej hrať "škaredý" futbal a vyhrať turnaj ako hrať "pekný" futbal a nevyhrať nič..

Reagovat
smazaný uživatel

Oyarzabal, Odriozola a Soler proti Srbsku prosím (ale len Oyarzabala by som si fakt rád pozrel a asi len on je reálny, že nastúpi )

Reagovat
Visca el barca

Na úkor čeho postoupilo tenerife?

Reagovat
Visca el barca

Respektive, když bylo prodlužko a pak tam nevidím žádne pencky

Reagovat
Lifted

bylo vejš v tabulce, než Cadíz

Reagovat
Usty

Takže skončilo prodloužení, kde nepadl gól a borci z Tenerife na sebe v radosti naskákali? Neskutečně bizarní...

Reagovat
Lifted

asi tak

Reagovat
Lifted
Reagovat
Usty

snad to urvou i proti Getafe.

Nevíš, jak reálný je případně sehnat v Santa Cruz lístky na La Ligu, kdyby se postoupilo? Budu tam teď půl roku na Erasmu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mayday

Jezismarja gratuluju, skvělý místo.

Reagovat
Lifted

docela divný pravidlo, když je to prostě semifinále jakoby

Reagovat
maxton

Portugalsko sice viac behalo, ale behali tam ako ovce. V utoku nemali ziadnu taktiku, tie finalne prihravky boli na oko pekne rychle ale na 99% zbytocne.

Reagovat
dextroza_m

21:10 na střely a 1 : 3, Ti Španěláci teda jedou, minulý zápas myslím to samé..

Reagovat
Bakary3

Wengere, kup toho Sandra za tech smesnych 6 mega !

Stejne nikoho lepsiho nesezene..a libil se mi, bombil to tam solidne.

Reagovat
smazaný uživatel

To už snad radši Williamse...

Reagovat
X-bano-X

Williams ale stoji o dost viac.

Reagovat
Kluivert9

Asi tak 6x

Reagovat
smazaný uživatel

10 ku 25M. Je to víc, ale rozhodně by zaplatil větší kvalitu a potenciál. Přijde mi, že Malaga je přesně Sandrova úroveň a výš už to moc nepůjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ceny píše transfermarkt

Reagovat
Bakary3

Třeba jo, třeba ne....

Beru to z pohledu Arsenalu - s trojkou útočníků Giroud, Sandro, Welbeck (není nutný, aby byl Sandro jasná jednička) bych byl spokojenej a za 6 mega to je zadarmo, věřím, že by byl posilou a kdyby to nešlo, za alespoň takový peníze se prodá jak nic..

Reagovat
Sergi Samper

Má výkupku 50m a pochybuju že by Athletic pouštěl za míň

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to jo. S výkupkou jsem nepočítal...

Reagovat
Phillipinho

Sandro jde do Evertonu.

Reagovat
Bakary3

vím o zájmu, potvrzení jsem zatím neviděl..

Reagovat
Visca el barca

To s tím Paulinhem doufám nemyslej vážně ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele