3. kolo
19.08.2017 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

ES Troyes - FC Nantes 0:1

Claudio Ranieri se konečně dočkal. Nantes totiž dokázalo zvítězit na půdě Troyes 1:0 a to navzdory dlouhému oslabení. Zatímco si tedy hosté připsali první body, domácí poprvé prohráli a nezískávají ani bod. Autorem vítězné trefy se stal Emiliano Sala.

Klíčovým momentem celého utkání se stal likvidační faul Chidozie Awaziema na Grandsira, po kterém neměl sudí jinou možnost, než hostujícího hráče vyloučit. Poměr sil na hrací ploše byl tak rázem v nerovnováze. Celému incidentu ještě předcházela slušná šance Niveta, jehož rána šla vedle.

Nantes jakoby oslabení paradoxně prospělo, tým se totiž semknul a měl šance. Postup Saly zastavil až výtečný zákrok Samassy. Na druhé straně zase pálil z ideální vzdálenost Vizcarrondo, avšak jen doprostřed branky, kde byl připravený Tatarusanu. Pak už ale zase stříleli hosté, jmenovitě Girotto a opět zasahoval Samassa. Troyes si překvapivě nedokázalo vytvořit žádný tlak a naopak devět minut před koncem obdrželo "smrtící" úder. Alcibiade poslal na vápno centr a Emiliano Sala z těžké pozice, zády k brance a navíc ze vzduchu elegantně překonal Samassu.

Troyes ještě stále mělo čas na vyrovnání, ale žádný tlak se z jeho strany nekonal. Nantes i přes dlouhé oslabení nakonec zvítězilo zaslouženě 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele