23. kolo
04.02.2017 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

EA Guingamp - SM Caen 0:1

Guingamp z posledních čtyř utkání potřetí prohrál a nadále vyklízí pozice v popředí. SM Caen, které trefilo šťastnou výhru v samotném závěru, získalo z posledních dvou utkání hned čtyři body.

Trochu si tedy polepšilo, ale vzhledem k vyrovnanosti dolní poloviny tabulky, se ještě bude muset hodně snažit. O první nebezpečný moment před brankou soupeře se v úvodu zápasu postaral Lucas Déaux. Rémy Vercoutre si ale ke škodě domácího záložníka celou situaci pohlídal a jeho pokus vychytal.

I ve zbytku první pětačtyřicetiminutovky byli aktivnější hráči Guingampu, ačkoliv za svou snahy nebyli oceněni gólem. Jak Marcus Coco, tak Jimmy Briand si vylámali zuby na šestatřicetileté caenské jedničce. Skvadra Antoinea Komboarého měla více ze hry i po změně stran, ale k dobré příležitosti se dostala až v samotném závěru zápasu.

Po rohovém kopu se k hlavičce dostal znovu Jimmy Briand, nicméně muž v rukavicích byl opět úspěšnější. Po rozehrávce guingampská obrana naprosto zaspala, a tak mohl Yann Karamoh v klidu uklidit do sítě přihrávku Hervého Bazileho - 0:1. Skutečně to vypadalo, že si někteří z domácích hráčů mysleli, že rozhodčí už pískal konec zápasu.

Caen čekalo na venkovní výhru dvanáct utkání. Nakonec ji musel zařídit osmnáctiletý rodák z Pobřeží slonoviny, pro něhož to ovšem byl už čtvrtý zásah v sezoně. Caen v rámci vloženého kola přivítá doma na Stade Michel d’Ornano celek Girondins Bordeaux. A Guingamp se pokusí odčinit své zaváhání na Stade Vélodrome v Marseille.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kurwa , čím to je že po ruzně dlouhé sérii určitého mužstva kde získali min . bod prohrají s nejslabším soupeřem. V tomto případě Guingamp , ve 3 zápasech bral bodík a více, přijede nějaký Caen a oni si dovolí rupnout. Kurwa , kdo a odkud tenhle bordel centrálně řídi , by mě zajímalo .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele