31. kolo
31.03.2017 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

EA Guingamp - AS Nancy-Lorraine 1:0

Guingamp domácí utkání s osmnáctým Nancy zvládl a nikoho už nezajímá, že to bylo jen 1:0. Hosté totiž od 27. minuty hráli bez vyloučeného Diagneho, načež Las Costarmoricains udeřili až po změně stran.

Pravda, první poločas na Stade du Roudourou příliš fotbalové krásy nepobral a jediným výrazným okamžikem bylo ono vyloučení Diagného ze 27. minuty. Hlavní sudí Miguelgorry neměl příliš na vybranou, Diagné šel do souboje s Briandem jako blázen a žlutý trest by byl asi hodně mírným řešením. Pro hosty tak začalo nepříjemné oslabení, které však domácí dlouho nemohli využít. Další rána pro Nancy přišla o několik minut později, když pro zranění musel střídat Cuffaut a na plac se tak dostal Guidileye.

Územní převaha Guingampu vycházela až do 58. minuty vniveč, pak se domácím podařila rychlá akce a pohledný ťukec zakončil za obranou linií Sloan Privat. Gólové akci ještě předcházela nepřesná hlavička Salibura.

Domácí chtěli co nejrychleji vstřelit druhý gól a utkání definitivně rozhodnout, jenomže to se nedařilo. Briand z velmi dobré pozice minul branku a Mendyho průnik zlikvidoval brankář Assembé. Mendy se dostal do ještě jedné velké šance a tentokrát ho místo Assembého zastavila branková konstrukce, přesněji tyčka. V nastavení znovu neuspěl Briand a k další změně skóre už zkrátka nedošlo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele