9. kolo
19.10.2012 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Lille OSC 1:1

Spravedlivou a také nejvíce očekávanou remízou skončila předehrávka 9. kola mezi Bordeaux a Lille. Domácí se v tabulce i tak posunuli na hezké čtvrté místo, hosté jsou naopak po dlouhé době alespoň na chvilku v horní polovině tabulky. Účet zápasu načal nejprve Obraniak, v poslední minuté utkání však dokázal LOSC zařídit bod Baša.

Už od začátku se hrál hezký a útočný fotbal. Nejprve Plašil uvolnil krásně Gouffrana, který si s míčem v tu chvíli skvěle rozuměl, vypálil, nicméně v brance stál pozorný gólman Landreau. Na druhé straně si vytvořilo Lille také dobrou příležitost, když po Rouxově centru hlavičkoval z vyložené pozice nad bránu Payet.

Nakonec na sebe první branka utkání nechala čekat do 17. minuty. Mariano byl zakladatelem celé gólové akce, popotáhl si míč po pravé straně a následně nacentroval do vápna, kde se do balónu opřel polský reprezentant Obraniak a v pohodě překonal Landreaua. O minutu později sice mohl srovnat Kalou, jenže ho vychytal gólman Carrasso.

Dále to na domácího muže v rukavicích zkoušel Balmont, ovšem stejně jako jeho spoluhráč ani on neuspěl. Po přestávce mohl naopak navýšit skóre Marange, jenž se opřel do střely zpoza šestnáctky, Landreau si však s jeho pokusem poradil. Jussie ani poté Gouffran v takových jakýsi pološancích rovněž druhou trefu nepřidali.

V závěrečných minutách Dogy soupeře dost zatlačili. A i když Carrasso držel vítěznou vlnu, co to šlo, polapil jak De Melovu hlavičku, tak i ránu Rouxe, museli se nakonec Les Girnondins kvůli třetí minutě nastavení o body stejně dělit se soupeřem. Balmontův centr z rohového kopu si vyhlédl stopera Bašu, který hlavou uklidil míč pohodlně do sítě.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Oba tymy meji na svem konte ze vseho nejvic remiz, jejich formy maji opacnou tendenci a mohli by se setkat presne uprostred => X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

X 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu jak Plasil muze hrat v klubu jako Bordeaux!

Reagovat
Han střelil první

Hraje dobře..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele