24. kolo
19.02.2011 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Auxerre pouze remizovalo s Arles 1:1

Velice blízko prvnímu vítězství v Ligue 1 byli fotbalisté Arles, když proti Auxerre dlouho drželi díky brance Demeho N'Diayeho stav 1:0. V samém závěru ale domácím zachránil alespoň bod Ireneusz Jeleń.

Arles tak neprohrálo již dva zápasy v řadě, přesto zůstává nadále bezkonkurenčně poslední. Na nesestupové pozice má manko již propastných šestnácti bodů. Auxerre nadále pokračuje v herním i výsledkovém trápení, doma nevyhrálo již od listopadu, v posledních pěti zápasech posbíralo pouze tři body a patří mu až šestnáctá příčka.

Již ve druhé minutě se pokoušel skóre otevřít Jung Jo-Gook, lednová posila domácího výběru ale nepálila příliš nebezpečně a Vincent Planté si bez problémů poradil. O pár minut později byl scénář podobný - Auxerre v útoku a bránící Arles. Po faulu hotujícího hráče se domácím naskytla standardní situace těsně před pokutovým územím. K míči se postavil Valter Birsa, nicméně jeho rána se odrazila od břevna.

První příležitost domácího výběru v druhém poločase přišla v 51. minutě. A byl to znovu Birsa, který byl hlavní postavou celé akce. Nejprve si šikovný Slovinec pohybem vytvořil dostatek prostoru, následně si dokázal naskočit na přesný centr z levé strany z kopaček Jo-Gooka. Tentokrát se musel koukat na to, jak jeho ránu zastavil brankář Planté.

Po hodině hry přišel také slavný okamžik Arles, to když si hosté konečně vytvořili první příležitost. Romain Rocchi proběhl po levém křídle a svým centrem objevil Kamela Ghilase. Jeho ránu z první ale dokázal konečky prstů vytáhnout na rohový kop Olivier Sorlin.

O čtyři minuty později přišla věc nevídaná - a totiž úvodní branka z kopaček Demeho N'Diayeho, tedy fotbalisty Arles. Ten se prosadil krátce poté, co se na hřišti jakožto střídající hráč objevil. Do šance ho vyslal Kaba Diawara - a N'Diaye si sám proti Sorlinovi dokázal poradit - 0:1.

Auxerre se nedařilo na úvodní branku odpovědět, nakonec ale vyválčilo v 84. minutě alespoň remízu. Benoit Pedretti pěkným balonem oslovil Jo-Gooka, ten nahrál Jeleńovi a polský kanonýr tvrdou ranou vyrovnal na konečných 1:1.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele