20. kolo
16.01.2010 21:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Lille OSC - Paris Saint-Germain 3:1

Strhující jízda Lille ve francouzské lize pokračuje i nadále. V jeho zápasech už podesáté v řadě včetně Evropské ligy a Ligového poháru dokázaly Dogy vsítit více jak tři branky, tentokráte to odneslo matné PSG. Výhrou 3:1 si domácí upevnili druhou pozici, zatímco hosté v Ligue 1 jen dál tápou.

Klub z hlavního města, jenž překvapivě v novém roce vypadl z Ligového poháru díky prohře s druholigovým Guingampem, nevkročil do utkání tou správnou nohou. Chuť si zkrátka nespravil ani na oslabeném soupeři, jemuž chyběl nejlepší střelec ligy Gervinho se stoperem Chedjouem kvůli reprezentačním povinnostem na právě probíhajícím Africkém poháru národů.

Už po pěti minutách se totiž ofenzivní mašina jménem Lille prosadila gólově. Brankář Edel se jen marně snažil vyrazit střelu Obraniaka mimo svou bránu. Domácí dále tlačili spícího soupeře, Edel musel zasahovat proti voleji Cabayeho i proti bleskovému pokusu Balmonta.

Cabaye pak střílel vedle, dvě minuty před přestávkou si Hazard naběhl na dlouhý míč, zbavil se stopera Sakha a pelášil do vápna, odkud však napálil jen boční síť. Výkony, jaké pařížské mužstvo v poslední době předvádí, nenechaly chladnými ani jeho fanoušky. Někteří z nich totiž na své hráče začali pískat a to pochopitelně PSG nikterak neprospělo.

A tak Lille sedm minut po přestávce přidalo druhou branku. Bek Ceará tratil míč, Obraniak nacentroval na hlavičku Balmonta, jenž poslal balón za záda bezmocného gólmana Edela. V 68. minutě Dogy udeřily naposledy, Beria doklepl balón do sítě, když ho našla hlavička Cabayeho. V 83. minutě hostující forvard Erding jen upravil kosmeticky na 3:1.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele