17. kolo
12.12.2009 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - AJ Auxerre 0:0

Lorient dál drží sérii neporazitelnosti na domácím stánku Stade du Moustoir, vyhrát tam nedokázalo ani Auxerre posílené už o oporu Ireneusze Jeleně. Šancí na obou stranách nebylo málo, žádná z nich ale nakonec neskončila brankou, a tak se oba týmy rozešly po bezbrankové remíze smírně. V tabulce si i díky zisku jednoho bodu oba polepšili.

Lépe začalo Auxerre, Pedretti nacentroval ve 3. minutě na navrátilce do sestavy Jeleně, a ačkoli si polský ostrostřelec vytvořil dobrou pozici ke střele, jeho dělovku nakonec vyrazil na roh domácí brankář Audard. O pět minut později založil Niculae rychlý protiútok, který postupoval na branku společně s dobře postaveným Oliechem i Jeleněm, jenže sobecky vypálil jen do Audarda.

Až po půlhodině hry si Lorient vytvořil svou první šanci utkání. Gameiro si skvěle stáhl balón pro sebe a tvrdě vystřelil, brankář Sorin se musel mezi třemi tyčemi tkvít. Pět minut před přestávkou měl Gameiro ještě jednu gólovou příležitost a tentokráte hezkým lobem Sorina překonal, ve skórování mu ale zamezil Coulibaly, který urval míč z brankové čáry pryč od blížící se pohromy.

Ani ve druhé půli se oba týmy v útočení nezastavily. Po přihrávce Oliecha se znovu pokoušel překonat neúspěšně domácího gólmana Audarda útočník Jeleň, v 70. minutě oba zaspolupracovali znovu a Jeleň znovu pálil do připraveného Audarda, následnou dorážku trestuhodně neproměnil Chafni, jehož hlavička zamířila jen nad břevno.

Na druhé straně se pokoušel Sorina překonat z přímého kopu Vahirua, Sosa mířil jen do boční sítě. Mvuemba pak přihrál do běhu napravo Gameirovi, avšak i on ztroskotal na brankáři Sorinovi. Dvě minuty před koncem vyškrábl ránu Koscielnyho se štěstím na břevno. V nastaveném čase zahrozil z přímého kopu ještě jednou Sossa, Sorin však nakonec udržel Auxerre alespoň remízový výsledek.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Auxerre bylo vytrzeno v poslednich 2 zapasech ze sve vitezne snury.

Zde najdou recept na velmi kvalitni obranu Lorientu.

0:1 a velmi vyrovnany zapas.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele