33. kolo
18.04.2010 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Paris Saint-Germain 0:0

Ačkoli mělo St. Étienne proti Paris SG více šancí, trápilo se v koncovce, ostatně stejně jako jeho soupeř, a nakonec tak duel skončil bezbrankovou remízou. Les Verts mají na sedmnácté pozici stále dostatečný osmibodový náskok na sestupové pásmo, zezadu však začíná dotahovat Le Mans. Pařížané zůstali v tabulce na desátém místě.

V 11. minutě hlavičkoval domácí Varrault po centru Payeta z přímého kopu těsně nad břevno, střelecky se snažili prosadit také Riviere a Bergessio, ovšem ani oni mezi tři tyče nezamířili. Na druhé straně se hosté ocitli v první vážnější šanci utkání až ve 34. minutě, Luyindula našel ve vápně hezky Kežmana, avšak srbského forvarda skvěle vychytal brankář Janot.

Šest minut před přestávkou zase zahrozili Les Verts. Payetův rohový kop našel hlavu Riviereho, ten balón ještě stačil prodloužit na N'Dawa, jenž se snažil skórovat ihned z voleje, jenže stačil napálit jen jednoho z pařížských obránců.

Ve 47. minutě se odvážil ke střele hostující Luyindula, ale podobně jako ostatní nedokázal trefit branku. V 69. minutě mělo St. Étienne ke gólu ve druhé půli asi nejblíže. Benalouane vybídl centrem z rohového kopu Galtiera, který ovšem zase stačil zahodit příležitost ranou jen mimo.

Tři minuty před koncem mohla hrubka domácího obránce Diakhateho nakonec rozhodnout o vítězství PSG. Maurice, který v 70. minutě přišel na hřiště za Kežmana, hezky Diakhateho napadal, obral ho o míč, nahrál pak do lepší pozice Luyindulovi, jehož volej však skvěle zlikvidoval Janot.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele