11. kolo
16.12.2009 19:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - OGC Nice 2:0

Fotbalisté Nancy si po poslední prohře doma s Rennes spravilo chuť na Nice. Hosté stejně jako v minulém kole na půdě Lens předvedli přímo příšerný výkon, který ani zdaleka nemohl stačit na bodový zisk. Totožnou prohru 0:2 zařídily hostujícímu OSG rychlé branky Féreta s Malongou pět minut po přestávce.

Nice předvedlo obdobný výkon jako v sobotu v Lens. Nancy prakticky drželo taktovku hry po celou dobu a čekalo se jen, kdy vstřelí úvodní branku. Naděje, že to bude ve druhé půli lepší, držel hostům alespoň brankář Ospina. Ve 12. minutě Traoré připravil šanci pro Féreta, jeho střela ale zamířila pouze mimo.

Ospina se výrazně ukázal při centrované střele Dii, kterému znovu nabídl skvěle míč Traoré. Frustrovaným domácím vypil další krvičku krve ve 42. minutě, když Hadžiho pokus vyrazil s vypětím všech sil na rohový kop. Jen o chvilinku později Dia sklepl míč po centru Chretiena na Malongu jehož volej zamířila jen těsně vedle tyče.

Domácí se nakonec branky dočkali těsně po přestávce. Féret ještě po rohovém kopu Malongy zamířil z voleje mimo, nepoučitelné Nice nakonec dostalo zaslouženou lekci v 50. minutě. Dia nahrál Hadžimu, který ještě předal míč Féretovi, a ten poslal míč přesně do šibenice. Tři minuty na to Nancy vstřelilo vítěznou branku, Hadžiho rána orazítkovala ještě tyč, avšak Malonga přispěchal s jednoduchou dorážkou.

I nadále si ASNL vesele útočilo. Soupeř vůbec neměl na to s výsledkem něco udělat. Chretien pálil z dobré pozice mimo, na 3:0 mohl zvýšit Bakar, jeho dalekonosná perda se ovšem neujala. Poslední velkou šanci na skórování měl na kopačce po spolupráci s Diou domácí Féret, brankáře Ospinu ovšem na brankové čáře zastoupil obránce Diakité a zamezil tak na poslední chvíli vyšší porážce.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Souboj dvou tymu bez formy muze dopadnout uplne jakkoliv.

Pravdepodobna mi prijde remiza 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele