13. kolo
07.11.2009 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - AS Saint-Étienne 0:1

Domácí mužstvo bylo osmdesát procent hry lepší, přesto si všechny body odváží soupeř. Nancy draze doplatilo na neproměňování gólových příležitostí. I když Payet poslal St. Étienne v 70. minutě do vedení, ve zbývajících dvaceti minutách mohl ASNL určitě ještě srovnat. Jenže ani tady se s koncovkou prostě vůbec nepopral.

Nancy drželo více míč na kopačkách, prakticky celý zápas mělo iniciativu hry pod svou kontrolou a šance střídala druhou v pravidelném sledu. Už ve druhé minutě se dostal do dobré pozici ve vápně pro střelu Hadži, zamířil ovšem jen mimo. O osm minut později Hadži dodal míč k Bakalovi, jehož křižný pokus popletl hlavu hostujícímu brankáři Jannotovi, nicméně za brankovou čarou už neskončil.

Ve 20. minutě se již Jannot musel činit, Dia nacentroval na aktivního Hadžiho a jeho hlavičku vytěsnil hostující strážce branky konečky prstů. Po půlhodině hry byl v podobné situaci jako Hadži z úvodu zápasu Brison, ale stejně jako on branku netrefil.

Až jedenáct minut před koncem se dostal do první gólové příležitosti i soupeř, avšak Bergessio hlavičkoval po centru z přímého kopu od Payeta vedle. Bergessio pak ještě pět minut před přestávkou nebezpečně vypálil, domácí gólman Gregorini si ovšem s jeho střelou poradil.

St. Étienne vstoupilo do druhé půle rozhodně lépe než do té první a jinak lépe hrajícího soupeře varoval hned zezačátku Andreu s Feretem, jenže koncovka ani jednomu z nich moc nevyšla. ASNL doplatil v 70. minutě na plýtvání šancí. Landrin vyslal na zteč Payeta, ten se zbavil obránce Ouaddoua a brankář Gregorini už byl proti hostujícímu záložníkovi bezmocný.

Domácí se pochopitelně snažili vyrovnat a St. Étienne se nakonec s obrovskou dávkou štěstí dokázalo ubránit. Traorého hlavičku reflexivně vytěsnil Jannot do tyče a mimo branku, o čtyři minuty později se rovněž vyznamenal proti Diabatého voleji, kterou polapil z bezprostřední blízkosti.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele