18. kolo
20.12.2009 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

AJ Auxerre - Toulouse FC 1:1

Potřetí za sebou Auxerre jen remizovalo. Po dvou bezbrankových výsledcích proti Lorientu a Valenciennes doma zachraňovalo bod v poslední minutě utkání, když se trefil nejaktivnější muž zápasu Roy Contout. Hosté vedli zásluhou Luana už ve 20. minutě 1:0, závěrečnému tlaku soupeře však v závěru neodolali.

V desáté minutě se proběhl na pravé straně Contout a nacentroval míč na Capoueho, ten ovšem na vzdálenější tyči svou volej do branky neusměrnil. O šest minut později převzal skvěle míč po Chafnim polský útočník Jeleň, jenže jeho střela olízla jen břevno. Zatímco domácí se z těchto dvou tutovek v úvodu utkání neprosadili, hosté v koncovce neselhali.

Po dvaceti minutách hry zatáhl balón po pasu Gignaka na pravou stranu Braaten, centrem na vzdálenější tyči našel Brazilce Luana, jenž zvládl zpracování a levačkou prostřelil brankáře Sorina. Domácí Contout i nadále pokračoval v aktivitě a byl i zakladatelem akce, po níž Nounke zamířil pravačkou mimo. Na druhé straně se rovněž mezi tři tyče netrefil Ebondo.

Ani po přestávce Contout nepolevil. Neohroženě se vřítil do vápna, přihrál tam Coulibalymu, který přestřelil břevno z hranice malého vápna o decimetry. Na druhé straně se z brejku mohl prosadit Gignac, vychytat ho musel Sorin.

I jeho protikolega mezi třemi tyčemi Valverde se musel mezi třemi tyčemi činit, po Pedrettiho přímém kopu musel likvidovat Hengbartovu volej, pak vyslal nebezpečný centr znovu Contout, Valverde si následnou hlavičkou poradil. Toulouse se postupně základ výhry začal bortit jako domeček z karet. V 85. minutě musel hřiště opustit po druhé žluté kartě Didot, marně se AJA dožadovalo penalty, když Niculae nastřelil ruku Tabanoua.

Nakonec se Auxerre podařilo vyrovnat v poslední minutě utkání. Niculae sklepl míč pro Contouta, jenž nártem poslal míč ke vzdálenější tyči přímo do sítě. Toulouse se tak díky ztraceným dvou bodům v závěru ze dvanácté příčky nedolepilo, Auxerre kleslo blíže jen ke středu tabulky.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Auxerre by doma mělo vyhrát. Tip 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

nerekl bych, ze Auxerre si nevytvari sance, videl sem match s Nancy i s Lorientem a bez sanci urcite nebyli.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele