16. kolo
30.11.2008 17:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Saint-Étienne konečně vyhrálo, poradilo si s Nancy

Tým Alaina Perrina konečně naplno bodoval, naposledy se mu to podařilo před dvěma měsíci proti Monaku. Nyní dokázalo Saint-Etienne ukončit nepříznivou sérii sedmi proher v řadě, když dokázalo vyhrát 2:1 na hřišti Nancy.

Nancy v minulé sezoně skončilo na senzačním čtvrtém místě, letos se podobný výsledek pravděpodobně očekávat nedá. Tým Pabla Correy je na patnáctém místě a kvůli nevyrovnaným výkonům nemá jistotu záchrany.

Hosté přijeli do Nancy s jediným cílem, konečně protrhnout nepříliš radostnou sérii sedmi proher v řadě. K tomu jim pomohl již v osmé minutě Paulo Machado, který svou střelou nedal gólmanovi domácích pražádnou šanci.

Druhý gól přišel těsně před poločasem - svým prvním gólem v sezoně dodal David Gigliotti svým spoluhráčům potřebné sebevědomí.

Druhý poločas nezačal pro domácí vůbec dobře, již po deseti minutách byl totiž za brutální zákrok vyloučen gólman Bracigliano, domácí tak museli vystřídat a do brány se postavil N’Guemo. Hosté dostali výhodu pokutového kopu, k němu se postavil Bafe Gomis, náhradníka v brance ale překonat nedokázal.

Domácí se nakonec čtvrt hodiny před koncem zápasu dočkali gólu, do střelecké listiny se zapsal Dia. Snížení přišlo ale příliš pozdě a hosté již své soupeře k ničemu nepustili. Mohli se tak konečně radovat z tříbodového zisku.

Autor: Anna-Marie Kroupová / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele