22. kolo
31.01.2009 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Monaco - Grenoble Foot 38 1:0

Smolný zápas odehráli hráči Grenoblu, kteří tak prohráli i svůj třetí jarní zápas a tabulkou se začínají propadat hlouběji a hlouběji. Téměř půlhodiny se musel monacký brankář Ruffier ohánět proti atakům soupeře, jeho spoluhráči byli jasně horším mužstvem, když se však trefil střídající Licata v 68. minutě, nervózní Grenoble už s výsledkem nic neprovedl.

Grenoble si vytvořil svou první šanci utkání v 8. minutě, když z přímého kopu napálil míč Batlles, gólman Ruffier ale ukázal svou pružnost a protáhl se tak, že dokázal bombu vyrazit alespoň na rohový kop. O 15 minut později měl prsty v další nebezpečné akci znovu Batlles. Z protiútoku přihrál na Akroura, jemuž se podařilo branku z vyložené pozice minout.

Za další tři minuty rozezvonil tyč útočník Grenoblu Touré, ve 33. minutě měl další pohotovost proti němu Ruffier. Po hodině hry zabránil domácí strážce branky ve skórování i Feghoulimu. To byla také poslední možnost Grenoblu v utkání vést. Protože Monako se dostalo z ničeho nic ke skórování. Byla to jediná větší šance v utkání, kterou ihned proměnilo.

Mollo udělal na levé straně černou práci, centrem našel Licatu, jenž po zhruba dvaceti minutách od svého poločasové střídaní překonal jinak nezaměstnaného zkušeného brankáře Wimbéeho. Hosté se z tohoto šoku nedokázali vzpamatovat a až do konce utkání výrazněji Monako neohrozili. Dokonce mohli pět minut před koncem inkasovat podruhé, ovšem Licatův buldozerový běh zastavil nakonec Wimbée.

Knížecí klub si tak díky skvělé produktivitě připsal již druhou výhru za sebou, posunul se na jedenáctou příčku. Grenoble je čtrnáctý.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Monako dokaze prohrat i jednoznacne vyhrany zapasy. Snad doma udrzej vsechny tri body.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele