22. kolo
31.01.2009 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Série bez výhry prodloženy: Auxerre - Lorient 0:0

Jak Lorient, tak Auxerre prodloužilo své série. Ovšem série bez výhry. Lorient se z tříbodového zisku neradoval po čtyři kola, Auxerre ještě o čtyři kola déle.

Oba dva týmy zůstávají na svých minulých pozicích. Auxerre je šestnácté, Lorient devátý. Domácí v lize naposledy vyhráli v polovině listopadu, přesto ukončili jednu sérii - čtyř porážek v řadě. Hosté na tom jsou přeci jenom lépe - z posledních tří zápasů vydolovali tři body.

Oba celky měly šance na vítězství, mužem zápasu se ale stal gólman domácích Olivier Sorin, který ve druhém poločase skvělým zákrokem uchránil Auxerre od další prohry.

První šance přišla na vrub útočníkovi domácích Danielu Niculaemu. Ten po dlouhém úprku ale nastřelil míč pouze do dobře postaveného gólmana Lorientu. Poté se ke slovu dostali i hosté. Gameiro přihrával Abrielovi, jehož střelu ale stačil na roh zblokovat gólman Sorin.

Šance se přelévaly z jedné strany na druhou. Další příležitost nevyužil Chafni, jehož do dobré pozici poslal Niculae. Záložník si ale v samostatném úniku neporadil a gólman Cappone mu míč stihl ukrást.

Do druhého poločasu nastoupili opět lépe domácí - Chafni se dostal do své druhé šance. Ani z dvaceti metrů ale gólmana Capponeho nepřekonal. Nejblíže ke skórování měl po hodině hry Kevin Gameiro. Ten si výborně naběhl na centr Abriela a skvěle zakončil. Jeden ze svých brilantních zákroků ale ukázal Olivier Sorin, který dokázal velikou šanci zlikvidovat.

Poslední práce gólmana Capponeho přišla krátce po příležitosti Gameira. Jean-Pascal Mignot ale svou hlavičkou gólmana hostí příliš nevylekal. Poslední šance zápasu pak byla připsána Lorientu. Hamed Namouchi se už už dostával do veliké šance, hrdinou domácích se ale stal Pedretti, který obětavým zákrokem neumožnil další postup soupeřova hráče; utkání tak skončilo bez branek.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neprohra hosti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele