32. kolo
06.04.2008 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Paris Saint-Germain 1:0

Fotbalová mizérie PSG pokračuje, mužstvo z hlavního města nedokázalo vstřelit branku a z Nancy si odváží prohru 0:1. O jediný gól utkání se postaral dvacet minut před koncem Fortune.

Po vítězství v Ligovém poháru a následné výhře v lize nad Štrasburkem se zdálo, že je PSG z nejhoršího venku, ale opak je pravdou. Většinu utkání bylo lepším týmem domácí Nancy. V 15. minutě nebezpečně zahrozil z přímého kopu domácí Berenguer, na druhé straně štěstí pokoušel Pauleta, ale ani jeden z hráčů nebyl úspěšný.

Hned na začátku druhé půle střílel nebezpečně Dia, ale jeho projektil mířil vedle. Domácím se povedlo střídání, již zmiňovaného Diu nahradil Fortune, kterému stačil sedmiminutový pobyt na hřišti, aby vstřelil branku a rozhodl o osudu utkání. Fortune si naskočil na přesný centr a i přes veškerou snahu brankáře hostů dokázal hlavou poslat míč za jeho záda. Pařížané se pokoušeli srovnat skóre, ale dobře organizovaná obrana Nancy si své jednobrankové vedení dokázala uhlídat.

Neporazitelnost Nancy stále pokračuje, v letošní sezóně se ještě nenašel tým, který by dokázal svěřence trenéra Correy na jejich hřišti porazit. Domácím po tomto kole patří stále třetí pozice v tabulce a vidina miliónové Ligy mistrů. Hosté z hlavního města Francie jsou na sestupové 18. příčce.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V tomto utkání bude překvapení a PSG si odvezou z Marcel-Picot 3 body

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele