Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina A, 2. kolo
05.10.2023 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Klaksvík slaví bod, Lille jede domů zklamané

Klaksvík doma remizoval s Lille a i přes velký tlak soupeře udržel čisté konto. Lille zvlášť po změně stran přidalo a několikrát bylo blízko vstřelení branky, ale nakonec se mu to nepovedlo ani jednou.

Lille jelo do Tórshavnu jako jasný favorit a hodlalo se domů vrátit se třemi body. Ale vědělo, že ho nečeká nic snadného. Klaksvík nehodlal minimálně v první půli zůstat pozadu, ale jeho šance byly bezzubé. Centrované míče po několika faulech ze strany Francouzů nenacházely správné spoluhráče a pozemních akcí Klaksvík moc nepředvedlo.

Ve třicáté minutě už to vypadalo, že by se Lille mohlo konečně ujmout vedení, jenže tvrdou ránu z kopačky Hákona Haraldssona vykopl poslední obránce z brankové čáry. Pak se zkoušel prosadit ještě Gudmundsson, ale jeho rána skončila nad bránou. Blízko otevření skóre byl po změně stran Alan Virginius, chybělo mu však trochu štěstí, neboť trefil pouze břevno!

Delší dobu se nic zajímavějšího nedělo, až na pár střídání na obou stranách. Jinak ale Lille dál útočilo do plných, Klaksvíku stačilo bránit se. Yaziciho rána mířila nad bránu, ale jinak se obrana domácího Klaksvíku stačila bránit. A protože Mannoneho nepřekonal v závěru utkání ani Hansson, tak se body dělily. Což se nelíbilo ani jednomu soupeři, ale rozhodně byla víc zklamaná francouzská návštěva.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele