Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina F, 2. kolo
05.10.2023 21:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Čukarički doma zaslouženě prohrává s Genkem

Skupina F má i po dvou odehraných kolech jedno mužstvo, které se neradovalo ani z jednoho bodu. Je jím srbský klub Čukarički, který dnes večer nestačil v Bělehradě na belgický Genk. V obou brankách hostí měl prsty Ghaňan Joseph Paintsil.

Domácí Čukarički dnes čekalo hodně napínavé a důležité utkání, protože v tabulce jim patřilo poslední místo bez jediného bodu a do Bělehradu dorazil silný Genk. A jeho kvalita se začala projevovat prakticky okamžitě poté, co sudí Ladebäck fouknul do píšťalky. Hosté už v desáté minutě předvedli velmi jednoduchou a přímočarou akci, po níž postupoval s míčem u nohy Paintsil do vápna. Pak zvolil zpětnou nahrávku do druhé linie a dobíhajícímu Bryanu Heynenovi stačilo míč správně trefit - 1:0 pro Genk.

O pouhých šest minut později vtrhl do domácího vápna Heynen a byl jasně faulován Subotićem. Přesto sudímu Ladebäckovi trvalo čtyři minuty, než naznal, že k penaltě opravdu bude muset přistoupit. Odpovědnost na sebe vzal Joseph Paintsil a střelou do protipohybu překonal brankáře Nemanju Beliće!

A když bych řekl, že tím skončilo jakékoli utkání, byla by to pravda. Další šance jsme se dočkali až v 73. minutě, kdy se domácí chopili iniciativy a brankář Van Crombrugge musel vytahovat Cvetkovićovu ránu nad bránu. Pak mohl ještě zvýšit Zeqiri, jenž ale v nastavení brankáře Beliće trefil jen do hrudi. Genk odjíždí domů se zaslouženou výhrou.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele