Další články

Mustedanagič znovu opouští Spartu, bude hostovat v Sarajevu

Bosňan Zinedin Mustedanagič opět odchází z pražské Sparty na hostování. Jednadvacetiletý ofenzivní záložník stráví jarní část sezony u lídra bosenské ligy FK Sarajevo. Oba kluby o tom informovaly na svým webech.

Mustedanagič odešel ze Sparty na hostování do Ružomberoku

Zinedin Mustedanagič na čas opustil pražskou Spartu a zamířil na Slovensko. Dvacetiletý bosenský ofenzivní záložník či útočník stráví sezonu na hostování v Ružomberoku, kde se potká se svým bývalým trenérem z Letné Davidem Holoubkem. O hráčově příchodu informoval web slovenského klubu.

Sparta i v zimě sázela na internacionalizaci. Pomůže další přestupový rekord ke druhému místu?

Na Letné i v zimě pršely miliony za posily. Sparta znovu posunula český přestupový rekord a věří, že projekt internacionalizace konečně přinese ovoce. Za cíl si na Letné vytyčili druhé místo a postup do kvalifikace Ligy mistrů.

Dukla sbírala v zimě zkušenosti v Lipsku. Kam v tabulce zamíří na jaře?

V kádru Dukly se přes zimu velké změny neudály, přesto ale jedna zajímavá posila dorazila. Pomůže Pražanům vzhůru tabulkou, nebo to bude taková duklácká klasika jako v posledních letech?

Mustedanagič se z hostování na Dukle vrací do Sparty

Devatenáctiletý fotbalista Zinedin Mustedanagič se vrací z hostování v Dukle Praha do Sparty. Mládežnický reprezentant Bosny a Hercegoviny strávil na Julisce rok a odehrál tam 18 ligových zápasů. Oba kluby o tom informují na svém webu.

Bylo to fakt lehké, řekl o prvním ligovém gólu Mustedanagič

Záložník Dukly Zinedin Mustedanagič přiznal, že jeho premiérový gól v nejvyšší soutěži, kterým rozhodl o domácí výhře 1:0 nad Jabloncem, byl hodně snadný. Osmnáctiletý hráč hostující ze Sparty si přeje, aby v české lize přidal mnoho dalších branek.

Talent Mustedanagič podepsal se Spartou smlouvu do roku 2020

Talentovaný útočník Zinedin Mustedanagič podepsal novou smlouvu se Spartou. Osmnáctiletý bosenský fotbalista se letenskému klubu upsal do roku 2020. Třetí celek prvoligové tabulky o tom dnes informoval na svých internetových stránkách.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele