Zlámal se Sigmě upsal rád, ale nevzdává se návratu do zahraničí

Zdeněk Zlámal je rád, že se stal kmenovým hráčem Olomouce, kde už hostoval v minulé sezoně a pomohl i k triumfu v domácí pohárové soutěži. Tříletý svazek se Sigmou je podle Zlámala lepší řešení než angažmá v druholigovém italském Bari, jehož hráčem byl. Šestadvacetiletý gólman ale také netají, že by v budoucnu zase rád do zahraničí zamířil.

Olomouc získala brankáře Zlámala z Udine nastálo

Brankář Zdeněk Zlámal přestoupil z italského Udine do Sigmy Olomouc, kde už v minulé sezoně hostoval. S hanáckým klubem podepsal tříletou smlouvu. Předseda představenstva olomouckého celku Josef Lébr uvedl, že jde o jeden z nejdražších přestupů v klubové historii. Finanční podmínky přestupu však neprozradil.

Potrestaného brankáře Drobisze v Olomouci nahradí Zlámal z Udine

Brankář Zdeněk Zlámal posílil Olomouc. Pětadvacetiletý gólman bude podle oficiálních internetových stránek klubu na Hané hostovat do konce sezony z italského Udine. V týmu by měl nahradit Petra Drobisze, který dostal osmnáctiměsíční trest za údajnou korupci.

Zlámal by měl jít na hostování do Olomouce

Brankář Zdeněk Zlámal by měl posílit Olomouc. Vedení druholigového italského klubu AS Bari na svém webu oznámilo, že pětadvacetiletý gólman byl do Sigmy uvolněn na hostování, Olomouc však zatím transfer nepotvrdila.

Zlámal v Olomouci chytat nebude, jde na hostování do Bari

Z angažmá brankáře Zdeňka Zlámala v Sigmě Olomouc sešlo. Pětadvacetiletému gólmanovi zakázalo působení na Hané vedení italského Udinese, jehož je kmenovým hráčem. Místo toho bude Zlámal rok hostovat v Bari, které sestoupilo ze Serie A.

Olomouc čeká na další dvě posily

S třemi novými tvářemi odstartovali letní přípravu fotbalisté Olomouce. Na prvním tréninku Sigmy se objevili brankář Zdeněk Zlámal a útočníci Adam Varadi s Markem Heinzem, kteří do kádru čtvrtého celku ligy přišli v minulém týdnu.

Brankář Zlámal zahájí přípravu s Olomoucí

Jedním z nových hráčů, kteří zahájí přípravu s prvoligovou Sigmou Olomouc, je i gólman Zdeněk Zlámal. Pětadvacetiletý brankář italského Udinese, který v uplynulé sezoně hostoval v pražské Slavii, by mohl formou ročního limitovaného transferu působit i na Hané.

Ve Slavii končí brankář Zlámal a obránce Vomáčka

Pražská Slavia hlásí první změny v kádru pro příští sezonu. Vedení klubu se rozhodlo, že neprodlouží smlouvu s obráncem Benjaminem Vomáčkou, a ve vršovickém celku končí po ročním hostování z italského Udinese také brankář Zdeněk Zlámal.

Zlámal v premiéře zavinil penaltu, věří ale, že se Slavia zvedne

Nešťastnou premiéru v barvách Slavie Praha včera prožil čtyřiadvacetiletý gólman Zdeněk Zlámal. Po jeho faulu na Rezka kopala Plzeň penaltu a sám postižený z ní rozhodl o nejtěsnější výhře Západočechů. Vedoucí celek ligové tabulky vyhrál už podesáté za sebou.

Brankář Zlámal odchází z Udine na hostování do Slavie

Pražskou Slavii s největší pravděpodobností posílí brankář Zdeněk Zlámal z italského celku Udine, který byl měl v Edenu bezplatně hostovat do konce této sezony. Kluby mají blízko k dohodě, gólmanův příchod by měl být definitivně dotažen na začátku příštího týdne.

Zlámal ve druhé španělské lize nechytá, i tak je z Cádizu nadšený

Za půl roku ve druhé španělské lize nastoupil brankář Zdeněk Zlámal jen ke dvěma utkáním, zažil už výměnu trenéra a dál trpělivě čeká na šanci, aby konečně na své první zahraniční štaci prorazil. I když zápasovou praxi nemá, je z angažmá v Cádizu, který bojuje o záchranu, nadšený.

Brankář Zlámal přestupuje do Udine, podepíše pětiletou smlouvu

Brankář Zdeněk Zlámal definitivně přestupuje ze Slovanu Liberec do italského klubu Udinese Calcio. Podle hráčova agenta Pavla Zíky ze společnosti Sport Invest International je přestup dojednán, hráč ve středu podepíše v novém působišti pětiletý kontrakt.

Zlámal by se dnes mohl upsat Udine

Brankář Slovanu Liberec Zdeněk Zlámal by se ještě dnes mohl stát hráčem Udinese Calcio. Třiadvacetiletý hráč dnes v sedmém týmu loňského ročníku Seria A podstoupí zdravotní prohlídku a pokud ta dopadne úspěšně, bude jeho přestup ze severočeského týmu zpečetěný.

Tipy Zdeňka Zlámala

O prvním květnovém víkendu bude tipovat liberecký brankář Zdeněk Zlámal. Proti němu se měl původně postavit vítěz mezi čtenáři luchador, ale ten nestihl poslat své tipy do uzávěrky. Se Zlámalem se tedy utká redaktor EuroFotbalu Tomáš Lavický. Pokračuje také čtenářská soutěž.

Zlámal: Doufám, že mistrem bude Liberec!

Liberci se start loňské sezony vůbec nepovedl. Nyní si na to bude chtít dát velký pozor. Zvláště, když na úvod doma přivítají obhájce mistrovského titulu Slavii. "Pro nás bude hrozně důležitý začátek ligy a zápas budeme určitě chtít vyhrát," řekl v našem rozhovoru brankář Zdeněk Zlámal.

31.07.2008 Rozhovory 162 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele