Tak ztratit body je šílené, jsme hloupí, řekl gólman Zlína Zlámal

Vztek lomcoval po remíze s Bohemians (1:1) fotbalisty Zlína, kteří už podruhé v krátké době ztratili až v nastavení vítězství. Před dvěma týdny neudrželi jednobrankový náskok v Jihlavě, kde Ševcům vyrovnávacím gólem sebral dva body Davies Ikaunikes. Dnes kolaps Zlín zopakoval doma s Bohemians, kdy ztratil dva body po góly Martina Haška ve třetí minutě nastavení.

Zlínský Zlámal přerušil zápas s Boleslaví. Zlomenou branku chce na zahradu

Utkání 25. kola HET ligy mezi Mladou Boleslaví a Zlínem bylo ve 26. minutě za bezbrankového stavu kuriózně přerušeno kvůli poničené brance. Její tyčku při zákroku zlomil hostující gólman Zdeněk Zlámal.

Zlámal poslechl kouče, chytil penaltu a pomohl k výhře na Slavii

Brankář Zdeněk Zlámal poslechl trenéra Vlastimila Petrželu, při penaltě slávisty Milana Škody skočil doprava a pokutový kop zneškodnil. I díky tomu a několika dalším skvělým zákrokům dvaatřicetiletý gólman výrazně přispěl k senzační ligové výhře fotbalistů Zlína 2:1 v Edenu, kde v sezoně 2010/11 sám působil.

Brankář Zlámal doplnil před Evropskou ligou kádr Zlína

Kádr Zlína doplnil před startem Evropské ligy brankář Zdeněk Zlámal, který naposledy chytal v Alanyasporu. Vedení Fastavu na svém webu oznámilo, že jednatřicetiletý gólman podepsal jako volný hráč dvouletou smlouvu.

Zlámal se po odchodu z Bohemians dohodl s Alanyasporem

Brankář Zdeněk Zlámal bude po odchodu z Bohemians 1905 chytat za Alanyaspor. S nováčkem nejvyšší turecké soutěže podepsal třicetiletý gólman dvouletý kontrakt. Klub o tom informoval na svém facebooku.

Bohemians přišli po Zlámalovi i o dalšího gólmana Dočekala

Bohemians 1905 přišli během pár dní už o druhého brankáře. Jednička Zdeněk Zlámal bez svolení vršovického klubu přerušil přípravu a odcestoval za novým angažmá do Turecka, dvacetiletý Petr Dočekal kvůli zdravotním problémům ukončil profesionální kariéru.

Byl to porod, přiznal Zlámal po první ligové výhře Bohemians

Fotbalisté Bohemians 1905 si proti Jihlavě (2:1) připsali první ligovou výhru v sezoně, ale domácí utkání 12. kola bylo pro Pražany nesmírně obtížné. Brankář "Klokanů" Zdeněk Zlámal ho dokonce přirovnal k porodu.

Brankář Bohemians Zlámal prý už odmala snil, že dá gól

Brankář Bohemians 1905 Zdeněk Zlámal jako první gólman v české lize vstřelil gól ze hry, který byl o to cennější, že ve druhé minutě nastavení "Klokanům" zařídil remízu 2:2 na hřišti pražského rivala Dukly. Devětadvacetiletý fotbalista prý už od dětství snil o tom, že se prosadí do sítě soupeře...

Start nic moc, ale půjdeme nahoru, věří brankář Bohemians Zlámal

Brankář Bohemians 1905 Zdeněk Zlámal je zklamaný ze vstupu "Klokanů" do nové ligové sezony a dva body ze tří kol jsou pro něj málo. Podle devětadvacetiletého gólmana však forma pražského týmu, který dnes doma jen remizoval 1:1 s nováčkem z Olomouce, půjde pomalu nahoru.

Brankář Bohemians 1905 Zlámal vychytal i brněnské střelce

Brankář Zdeněk Zlámal měl velký podíl na dnešním ligovém vítězství Bohemians 1905 v Brně. V prvním poločase se domácí útočníci Jan Sýkora a Stanislav Vávra ocitli po chybách Pražanů sami před Zlámalem, který ale všechny šance Zbrojovky zmařil. Ve druhém poločase už neměl tolik práce a udržel v jarní části ligy potřetí čisté konto.

Bohemians 1905 posílil zkušený brankář Zlámal

Bohemians 1905 posílil zkušený brankář Zdeněk Zlámal. Devětadvacetiletému gólmanovi po podzimní části sezony vypršela smlouva v druholigové Olomouci. V pražském celku se Zlámal potká s bývalým trenérem ze Sigmy Romanem Pivarníkem a někdejším spoluhráčem Alešem Škerlem.

Horváth si oddechl, že neproměněná penalta nestála Plzeň body

S pokřikem "Hoši, děkuju" vstupoval kapitán Pavel Horváth do kabiny Plzně po včerejší výhře 1:0 nad Olomoucí. Moc dobře totiž věděl, že neproměněnou penaltou mohl svému týmu zkomplikovat boj o titul. Vše si však vynahradil centrem, po kterém Daniel Kolář zařídil čtvrthodiny před koncem vítěznou trefu.

Zlámal byl rád, že i s angínou pomohl Olomouci k remíze s Duklou

Přestože ho v zápase s pražskou Duklou trápila angína a nemohl tradičně dirigovat své spoluhráče, tak brankář Olomouce Zdeněk Zlámal několik výbornými zákroky pomohl Sigmě k remíze 0:0. Venkovní bod z předehrávky 25. kola první ligy bere jako plusový a doufá, že se Hanáci budou do konce sezony ještě zlepšovat.

Zlámal označil střelu Krejčího za gól roku

Za branku roku označil brankář Sigmy Olomouc Zdeněk Zlámal střelu sparťana Ladislava Krejčího, po které pražský tým otevřel v dnešním zápase 22. kola první ligy na Hané skóre a nakročil k jasnému vítězství 3:0.

Zlámala mrzelo, že mu návrat do Liberce pokazil pozdní gól

Toužil se vytáhnout proti svému bývalému klubu, tajně pomýšlel i na prodloužení vlastní série neprůstřelnosti. Plány brankáře Zdeňka Zlámala se ale sesypaly, když včera s Olomoucí prohrál v Liberci 0:1. Zlámala nezdar mrzel o to víc, že Hanáci přišli o bodový zisk po brance inkasované až v 86. minutě. A nedokázali tak navázat na předchozí čtyři výhry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele