Zdeněk Šenkeřík Články

Další články

Šenkeřík: Naše hloupost

Boj o prvoligovou záchranu pro ostravské hráče stále nekončí. Přestože ještě pět minut před koncem vedli nad Ústím 3:1, mají z utkání proti poslednímu celku tabulky jenom jeden bod. Po ostravském kolapsu soupeř v závěru dvěma góly vyrovnal.

Ostrava má devátou posilu: útočníka Šenkeříka

Devátou letní posilou fotbalistů Ostravy se dnes stal útočník Zdeněk Šenkeřík. Devětadvacetiletý hráč, kterému vypršela smlouva ve Slavii, se s Baníkem dohodl na podmínkách a klubu se upíše na dva roky.

Šenkeřík dal čtvrtý gól, ale těšila jej hlavně výhra Slavie

Svou čtvrtou brankou v novém ročníku první ligy zavelel slávistický útočník Zdeněk Šenkeřík k tříbodovému zisku v duelu se Slováckem. Pražský tým dnes nakonec vyhrál nad nováčkem 3:0 a v tabulce se posunul na třetí místo.

Šenkeřík své dva góly věnoval mamince

Slavia proti Crvene Zvezdě Bělehrad ukončila dlouhé čekání na vítězství v evropských pohárech a hlavní roli v tom hrál útočník Zdeněk Šenkeřík, který zajistil poslední vítězství v září 2007 proti Steaue Bukurešť ve skupině Ligy mistrů. Následně Slavia sedmnáctkrát nevyhrála až do čtvrtečního duelu se srbským celkem, ve kterém Šenkeřík udeřil hned dvakrát...

Šenkeřík: Hattrick jsem v lize dal poprvé, snad nás to zvedne

Poprvé v sezoně dostal útočník Zdeněk Šenkeřík důvěru slávistického kouče Karla Jarolíma hned od první minuty. V souboji 3. kolo první ligy proti Bohemians Praha se mu za to osmadvacetiletý střelec odvděčil třemi brankami a rozhodl tím o první výhře v soutěžním zápasu na podzim.

Šenkeřík podepsal ve Stabaeku smlouvu o hostování

Zdeněk Šenkeřík se včera definitivně stal hráčem norského mistrovského celku Stabaek Oslo. Na severu Evropy podepsal smlouvu o hostování do konce června bez opce.

Slavii opouští Šenkeřík, jde hostovat do norského Stabaeku

Zdeněk Šenkeřík opouští po necelých dvou letech Slavii Praha a vydává se na své druhé zahraniční angažmá. Osmadvacetiletý hráč odchází do norského mistrovského celku Stabaek Oslo, kde bude hostovat do konce června. Po vypršení aktuálního kontraktu se může jeho transfer změnit v přestup.

Šenkeřík by rád navázal střeleckou nit proti Rumunům

Zdeněk Šenkeřík by se mohl stát slávistickým trumfem v odvetě 1. kola Poháru UEFA, v němž Pražané ve čtvrtek večer nastoupí na stadionu rumunského SC Vaslui. Sedmadvacetiletý Šenkeřík loni na podzim dvakrát pokořil obranu Steauy Bukurešť.

Penaltu jsem kopat neměl, přiznal Šenkeřík

Dva dlouhodobí marodi Slavie Praha Zdeněk Šenkeřík a Dušan Švento se vrátili ve vítězném zápase 25. kola nejvyšší domácí soutěže proti Liberci na ligový trávník. Šenkeřík dokonce svým třetím gólem současného ročníku rozhodl o nejtěsnějším vítězství 1:0, ale poté ještě neproměnil penaltu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele