Slavia uplatnila opci na Pospěcha, v klubu naopak končí Naumov

Ve Slavii budou i v příští sezoně působit útočník Zbyněk Pospěch a obránce Martin Dostál, kteří v pražském klubu strávili jarní část na hostování. Vršovické vedení na oba hráče uplatnilo opci a nyní s nimi jedná o uzavření kontraktu. V Edenu naopak končí útočník Riste Naumov.

Pro slávisty je po záchraně v lize motivací vyhrát pohár

Fotbalisté pražské Slavie si v 26. kole první ligy po výhře 3:0 nad Ústím nad Labem definitivně zajistili záchranu v nejvyšší soutěži a teď se chtějí soustředit na to, aby vyhráli domácí pohár. V úvodním semifinálovém duelu Ondrášovka Cupu je ve čtvrtek čeká Sigma Olomouc.

Petrouš zatím neví, zda postaví do derby útočníka Pospěcha

Fotbalistům Slavie by mohla v pondělním derby na Spartě chybět zimní posila Zbyněk Pospěch. Osmadvacetiletého útočníka postihla viróza a navíc se před necelými dvěma týdny dopustil násilnického incidentu.

Pospěch se zdravě naštval

Slávistický útočník Zbyněk Pospěch přiznal, že ho zdravě naštvalo páteční rozhodnutí arbitrážní komise ČMFS. Ta rozhodla v jeho neprospěch, když usoudila, že Zbrojovka Brno s ním platně ukončila smlouvu a Pospěch tak nemá právo na ušlou mzdu ve výši přes milion korun. O to větší motivaci prý měl v dnešním duelu s Teplicemi.

Znovuzrozený střelec Pospěch po trefě v Liberci cítil satisfakci

Téměř dva roky se neobjevil v lize útočník Zbyněk Pospěch, který mezitím vedl vleklé spory se svazem, Brnem a svým někdejším manažerem Ondřejem Chovancem. Ale při své obnovené premiéře v dresu Slavie se dnes hned blýskl vítězným gólem na půdě Liberce.

Ve Slavii bude na jaře hostovat útočník Pospěch

Fotbalisté Slavie získali první posilu pro jarní část sezony. Do Edenu přichází na hostování do konce června s následnou opcí útočník Zbyněk Pospěch, který naposledy hrál ligu v Brně. ČTK o tom informoval tiskový mluvčí Slavie Ondřej Zlámal.

Pospěch: Těšil jsem se, že si konečně zahraju

Fotbalisté Slavie porazili v prvním zápase zimní přípravy druholigové Sezimovo Ústí 2:0. Pražany dnes poslal na umělé trávě v Edenu do vedení v závěru prvního poločasu Hloušek, po změně stran pojistil výhru Koreš. Za Slavii poprvé nastoupil útočník Zbyněk Pospěch, který je ve vršovickém klubu na testech. Kvůli zastavené činnosti za nesplacení smluvní pokuty svému agentovi a také kvůli sporu s Brnem, kde je podle svazu stále zaregistrovaný, přibližně rok nehrál.

Slávisté nabírají sílu v Krkonoších a vyhlížejí posily do útoku

Usilovným čtyřfázovým tréninkem se snaží v těchto dnech fotbalisté pražské Slavie nabrat na kondičním soustředění v Peci pod Sněžkou sílu na jarní boje o udržení. Trenér čtrnáctého celku první ligy Michal Petrouš má v Krkonoších k dispozici 26 hráčů včetně nové tváře útočníka Zbyňka Pospěcha.

Slavia testuje útočníka Pospěcha

Se Slavií se na kondičním soustředění v Peci pod Sněžkou připravuje brněnský útočník Zbyněk Pospěch. V pražském klubu je na testech a o jeho případném působení v celku z Edenu se rozhodne v nejbližší budoucnosti.

Pospěch není náš hráč, brání se Zbrojovka Brno

Vedení Zbrojovky Brno odmítá, že by byl útočník Zbyněk Pospěch jejím hráčem. Odvolací a revizní komise mu nedávno přerušila trest a konstatovala, že může nastupovat za Brno. Vedení klubu však s Pospěchem na jaře ukončilo smlouvu, takže odmítá i jeho požadavek na vyplacení ušlé mzdy.

Pospěch v Brně skončil

Vedení prvoligového FC Brno ukončilo smlouvu s útočníkem Zbyňkem Pospěchem. Důvodem je trest od disciplinární komise Českomoravského fotbalového svazu, která už v listopadu hráči zastavila činnost za nezaplacení smluvní pokuty ve výši sto tisíc eur. Částku požaduje hráčův agent Ondřej Chovanec, podle nějž přestoupil v roce 2008 Pospěch bez jeho vědomí z norského Odd Grenland do Artmedie Bratislava.

Pospěch jde na artroskopickou operaci kolena

Sezona zřejmě předčasně skončí pro brněnského útočníka Zbyňka Pospěcha, který se v úterý podrobí artroskopické operaci kolena. Šestadvacetiletý hráč se zranil v nedělním utkání MSFL, kde vypomáhal zachraňující se brněnské rezervě proti Bystrci. Ze hřiště odešel po tvrdém střetu se soupeřem už po půlhodině hry.

Brno dotáhlo přestup Zbyňka Pospěcha, přijde v lednu

Zbyněk Pospěch nakonec přece jen posílí fotbalisty Brna. Vedení klubu se totiž dnes po více než dvouměsíčním vyjednávání dohodlo s vedením Artmedie Petržalka a po začátku lednového přestupního termínu by mělo hráče zaregistrovat. Klub to dnes oznámil na svých webových stránkách s tím, že Pospěch by měl v lednu podepsat tříletou smlouvu.

Besta byl vyřazen z kádru Brna, Pospěch zatím nepřijde

Útočník Aleš Besta byl dnes vyřazen z kádru Brna. Vedení klubu k tomuto kroku sáhlo poté, co měl Besta v minulém týdnu na tréninku konflikt nejprve se spoluhráčem Markem Střeštíkem a následně i s trenérem Petrem Uličným. Brněnský útok neposílí ani Zbyněk Pospěch, jehož příchod z Artmedie Petržalka prozatím padl.

Brno se snaží získat Pospěcha i Heinze

Vedení brněnského klubu usiluje v závěru přestupního termínu nejen o získání útočníka Zbyňka Pospěcha z Artmedie Petržalka, ale také o Marka Heinze z Nantes. Bývalý reprezentant se v nové sezoně ve francouzském klubu ještě nedostal do sestavy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele