Další články

Útočník Zbyněk Pospěch bude hrát ligu na Kypru

Útočník Zbyněk Pospěch se stal posilou kyperského prvoligového klubu Ethnikos Achnas. Podle místních médií se dvaatřicetiletý bývalý hráč Sparty, Slavie či Liberce dohodl s osmým týmem aktuální tabulky na smlouvě do konce sezony.

Pospěch opouští Duklu a odchází do Energie Cottbus

Útočník Zbyněk Pospěch po dvou letech opouští pražskou Duklu. Druhý nejlepší střelec uplynulého ročníku první ligy přestoupil do třetiligové německé Energie Cottbus, kde podepsal dvouletou smlouvu.

Pospěch: Jaro už napravit nepůjde, proti podzimu je to bída

Hodně naštvaný byl po remíze 1:1 se Slováckem útočník Dukly Zbyněk Pospěch. Nejlepší střelec pražského týmu sice v 85. minutě poslal domácí do vedení třináctým gólem v sezoně, ale minutu před koncem se svými spoluhráči o vítězství přišel.

Pospěch si schoval první venkovní gól do Liberce, kde působil

Předešlých sedm gólů v této sezoně dal útočník Dukly Praha Zbyněk Pospěch doma na Julisce. První přesný zásah na venkovním hřišti jako by si stylově schoval až na včerejší duel patnáctého ligového kola v Liberci, kde podle svých slov prožil nejkrásnější fotbalová léta.

Pospěch byl rád, že ukončil střelecký půst a bude se moci oholit

Útočník pražské Dukly Zbyněk Pospěch byl rád, že proti Brnu ukončil pětizápasový střelecký půst a dvěma góly rozhodl o domácí výhře 2:1. Třicetiletého střelce, který čekal na prvoligový zásah od svých čtyř branek do sítě Olomouce ze druhého kola, také těší, že si bude moci oholit plnovous.

Pospěch, Wágner a Rabušic se ucházejí o hráče měsíce července

Nejlepším hráčem měsíce července v první fotbalové lize se stane Zbyněk Pospěch z pražské Dukly, plzeňský Tomáš Wágner nebo Michael Rabušic z Liberce. Trio útočníků se objevilo v nominaci Ligové fotbalové asociace, která anketu od minulé sezony vyhlašuje.

Pospěchovi se na tréninku nedařilo, pak dal Sigmě čtyři branky

Útočníkovi Dukly Zbyňku Pospěchovi se před zápasem s Olomoucí na tréninku nedařilo a asistent trenéra Jan Suchopárek mu v žertu předpověděl první hattrick v kariéře. Zkušený střelec mu dokonce odpověděl čtyřmi góly, kterými rozhodl o drtivé ligové výhře 4:0 nad Sigmou.

Pospěch litoval zbytečných komplikací

Útočníka Dukly Zbyňka Pospěcha mrzelo, že jeho tým si vlastní vinou zkomplikoval ligovou dohrávku 27. kola s Brnem. Autor úvodní branky v závěru neproměnil další dvě velké šance a na Julisce se spoluhráči až do konce musel bojovat o těsnou výhru 3:2.

Pospěcha těšilo, že 150. ligový zápas oslavil dvěma góly za Duklu

Útočník Dukly Zbyněk Pospěch měl radost, že svůj jubilejní 150. zápas v první lize oslavil dvěma góly, což se mu povedlo poprvé během podzimního angažmá v pražském celku. Ze svého střeleckého počinu, kterým přispěl k výhře 3:0 nad Libercem, se těšil o to víc, že se mu podařil proti bývalému klubu.

Pospěch věří, že vítězným gólem protrhl v Dukle střeleckou smůlu

Útočník Zbyněk Pospěch ve svém devátém ligovém startu za Duklu prolomil střeleckou smůlu a premiérovým gólem rozhodl o výhře pražského celku nad Hradcem Králové 1:0. Po letním příchodu ze Slavie zhubl sedm kilo a věří, že se jemu i týmu bude v budoucnu dařit střelecky lépe.

Pražská Dukla získala místo Lietavy útočníka Pospěcha

Pražskou Duklu posílil dva týdny před začátkem ligové sezony útočník Zbyněk Pospěch. Devětadvacetiletý hráč naposledy působil v jiném pražském klubu Slavii, kde mu skončila smlouva. V novém působišti podepsal kontrakt na dva roky.

Ve Slavii končí útočník Pospěch a asistent Vrabec

Ve Slavii skončil Zbyněk Pospěch. Klubové vedení dnes potvrdilo, že s jeho službami už nepočítá a devětadvacetiletý útočník si hledá nové angažmá.

Pospěch si na sebe upletl bič, ale pod tlakem prý hraje rád

Nejlepší jarní střelec Slavie Zbyněk Pospěch se nemůže dočkat, až za měsíc odstartuje nový ročník první ligy. Osmadvacetiletý útočník, který nedávno podepsal v pražském klubu tříletou smlouvu, si je vědom, že si na sebe povedenými jarními výkony upletl bič...

Pospěch se dohodl ve Slavii na tříleté smlouvě

Zbyněk Pospěch bude i nadále působit ve Slavii, kde už strávil jarní část sezony. Pražský tým na Pospěcha uplatnil opci a dohodl se s ním na tříleté smlouvě. Administrativně by měl být hráčův definitivní příchod do devátého týmu uplynulé ligové sezony dotažen do konce měsíce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele