Další články

Bridge jde hostovat z Manchesteru City do Sunderlandu

Bývalý anglický reprezentant Wayne Bridge posílil Sunderland. Manchester City uvolnil do desátého týmu Premier League jednatřicetiletého levého beka na hostování do konce sezony.

Bridge chce odejít z Manchesteru City, zájem má prý Arsenal

Bývalý anglický reprezentant Wayne Bridge chce odejít z Manchesteru City. Jednatřicetiletý krajní obránce v probíhající sezoně odehrál jediný zápas a navíc se nepohodl s manažerem lídra Premier League Robertem Mancinim.

West Hamu vypomůže v boji o záchranu Bridge

Wayne Bridge za první polovinu sezóny nedostal od manažera Manchesteru City Roberta Manciniho příliš mnoho šancí a jaro tak podle očekávání stráví na hostování. Služby třicetiletého obránce si do konce sezóny zajistil West Ham United, aktuálně poslední tým tabulky anglické ligy...

Capello Bridge respektuje, ale chce ho na mistrovství světa

Wayne Bridge sice dnes oznámil, že končí v anglické reprezentaci, ale to se příliš nezdá trenérovi Albionu Fabiu Capellovi. Bridge se po pečlivém uvážení rozhodl, že jeho přítomnost v týmu není nutná a reprezentačního dresu se vzdal.

Bridge zvážil situaci a končí v anglické reprezentaci

Trenér anglické reprezentace Fabio Capello bude mít před světovým šampionátem problémy s tím, koho nominovat na post levého obránce. Ashley Cole má zlomený kotník a v nejhorším případě by do JAR jet nemusel, určitě pak na mistrovství světa nepojede Wayne Bridge...

Bridge přestoupil do Manchesteru City

První velkou zimní posilu získal manažer Manchesteru City Mark Hughes, z Chelsea do jeho klub míří Wayne Bridge. 28letý anglický obránce se s vedením Citizens dohodl na smlouvě s platností do léta 2013 a Chelsea za něho dostane sumu pohybující se okolo deseti milionů liber...

Chelsea by mohla Bridge vyměnit za Žirkova

Přestup levého obránce Wayna Bridge z Chelsea do Manchestru City je podle britských médií na spadnutí. Pokud anglický reprezentant Stamford Bridge opravdu opustí, pak by jej Chelsea mohla nahradit Jurijem Žirkovem z CSKA Moskva, který je použitelný i v záloze.

Hughes by rád k Citizens přivedl Bridge

Lokální manchesterský tisk přinesl včera večer zprávu, že Mark Hughes, manažer Manchesteru City, by rád přivedl z Chelsea obránce Wayna Bridge. Tomu sice Luiz Felipe Scolari sliboval v Chelsea větší zápasové zatížení, než se mu dostávalo v minulosti, ale Bridge zatím stále čeká na příležitost za Ashley Colem.

Chelsea začíná šetřit. V zimě bude nejdříve prodávat

Celosvětová finanční krize dopadla velmi citelně na majitele Chelsea Romana Abramoviče. Podle deníku Times se bohatý Rus rozhodl omezit tok peněz do londýnského klubu. Manažer Scolari bude muset údajně nejdřív prodat stávající hráče, aby měl na nové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele