Další články

Jovovič se vrátil do Nikšiče

Černohorský křídelník Vladimir Jovovič se jako volný hráč vrátil do Nikšiče, kde začínal kariéru. Šestadvacetiletý reprezentant byl bez angažmá od června, kdy mu po čtyřech letech vypršela smlouva v Jablonci.

Disciplinárka zahájila s Trpišovským řízení za prokopnuté dveře

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace zahájila řízení s trenérem pražské Slavie Jindřichem Trpišovským. Kouč obhájce titulu při nedělním vítězném utkání 21. kola první ligy na Slovácku (3:2) prokopl o poločase dveře od šatny. Ligový lídr v zápase dvakrát prohrával, podruhé inkasoval v nastavení první půle a poločasový stav 1:2 pak otočil v poslední dvacetiminutovce.

Jovovič prodloužil s Jabloncem smlouvu o další sezonu

Záložník Vladimir Jovovič prodloužil s fotbalisty Jablonce smlouvu o další sezonu. Třetí celek ligové tabulky o tom informoval na svém webu.

Jablonec získal útočníka Jovoviće z Crvene Zvezdy

Jablonec posílil černohorský útočník Vladimir Jovović z Crvene Zvezdy, kterou ve čtvrtek čeká odveta 3. předkola Evropské ligy se Spartou. Se severočeským celkem podepsal dvaadvacetiletý fotbalista roční smlouvu s následnou opcí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele