Osimhen bude Neapoli chybět tři měsíce, vynechá i APN

Nigerijský útočník Victor Osimhen se nezúčastní Afrického poháru národů. Ze hry jej vyřadilo zranění, které fotbalista Neapole utrpěl v posledním ligovém utkání proti Interu Milán. Kvůli zlomeninám v obličeji se musel podrovit operaci a lékaři vyřkli nekompromisní ortel. Osimhena čeká minimálně tříměsíční pauza.

Neapol přišla o Osimhena, útočník musí se zlomeninami v obličeji na operaci

Útočník Neapole Victor Osimhen utrpěl v nedělním utkání italské ligy s Interem Milán (2:3) několik zlomenin v obličeji a musí na operaci. Vedoucí celek Serie A o tom informoval na sociálních sítích.

Neapol nakupovala ve Francii a potvrdila přestup útočníka Osimhena

Další velký skok ve své kariéře udělal Victor Osimhen. Nigerijský útočník se v minulosti neprosadil ve Wolfsburgu a následně zažil velmi dobrou sezonu v belgickém Charleroi, odměnou se mu loni stal transfer do francouzského Lille a dnes byl oficiálně zpečetěn jeho přestup do Neapole...

Lille přijde o dva klíčové hráče, na odchodu jsou Osimhen a Gabriel

Druhým rokem v řadě bude muset Lille nahrazovat klíčového hráče své ofenzívy. Do Arsenalu před rokem přestupoval Nicolas Pépé a toho letos napodobí Victor Osimhen, o něhož je v Evropě zájem, kabinu LOSC opustí také žádaný obránce Gabriel Magalhães...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele