Další články

Pro obránce Slovácka Radu skončila po zlomenině nohy sezona

Prvoligovému Slovácku bude do konce sezony chybět třiatřicetiletý obránce Tomáš Rada, který si na tréninku zlomil kůstku v kotníku. Po odborném vyšetření nemusí zatím na operaci. Na poraněné noze má ortézu a pokud nenastanou komplikace, čeká ho šest týdnů dlouhý odpočinek.

Stoper Slovácka Rada hrál poprvé v kariéře na pět obránců

Trenér Slovácka Svatopluk Habanec před duelem se Spartou sliboval, že se pokusí soupeře překvapit. Podařilo se mu to. Vymyslel totiž zajímavou defenzivní taktiku s pěti obránci, na kterou nedokázal rozjetý letenský celek najít vhodnou protizbraň. Pražané v Uherském Hradišti nečekaně prohráli 0:2.

Z bratrského souboje vyšel lépe Tomáš Rada ze Slovácka

Z bratrského souboje Radů v duelu mezi Slováckem s Bohemians Praha 1905 vyšel mnohem lépe o necelé čtyři roky starší a zkušenější obránce domácího týmu Tomáš. Po zápase se mohl radovat z jasného vítězství 4:1 a také z prvních ligových bodů.

Defenzivní univerzál Rada míří ze Sivassporu do Slovácka

Slovácko posílí defenzivní univerzál Tomáš Rada, který přichází z tureckého Sivassporu, ale minulou sezonu strávil na hostování v Jihlavě. Slovácko o tom informovalo v tiskové zprávě. Hráčův agent Zdeněk Nehoda ČTK řekl, že Rada podepsal s klubem z Uherského Hradiště tříletou smlouvu. Bližší podrobnosti transferu zveřejněny nebyly.

Střihavkův odchod do Tilburgu byl v noci potvrzen

Hostování útočníka Davida Střihavka z Viktorie Plzeň do nizozemského Tilburgu bylo v noci na dnešek potvrzeno. Kluby podepsaly dohodu, která obsahuje ujednání o pozdějším letním přestupu, na hráčském kontraktu se domluvil i sedmadvacetiletý fotbalista.

Plzeňští Rada s Navrátilem míří do Sivassporu

Viktoria Plzeň nakonec zřejmě nedokáže zachovat základní osu mužstva, které se stalo českým podzimním mistrem. Přijde totiž podle všeho o dvě defenzivní opory - do tureckého Sivassporu v neděli zamíří na zdravotní testy stoper Jakub Navrátil a defenzivní záložník Tomáš Rada. Pokud v nich uspějí, Turci pro ně mají připraveny smlouvy na 3,5 roku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele