Další články

Trousil a Polách po odchodu z Brna posílí Dubnicu

Jan Trousil a Tomáš Polách, se kterými po podzimní části první ligy přestalo počítat vedení Zbrojovky Brno, se stali posilami Dubnice. S posledním týmem slovenské nejvyšší soutěže v minulých dnech už trénovali a dnes byl jejich příchod stvrzen oficiálně. Informoval o tom server profutbal.sk.

Večeřa už nepočítá s Trousilem a Poláchem

Trenér Zbrojovky Brno Karel Večeřa nepočítá pro jarní záchranářské boje v první lize s dvěma oporami týmu obráncem Janem Trousilem a středopolařem Tomášem Poláchem. Oběma hráčům dnes podle klubových stránek kouč a současně sportovní ředitel Večeřa oznámil, že si mohou hledat nové angažmá.

Brno nevídaně ožilo a jeho forma straší soupeře

Po matném podzimu Brna je na jaře všechno úplně jinak. Beránkova parta se na jaře rozjela k obdivuhodným výkonům a po perfektním startu se nenápadně prolplížila až na sedmou příčku v tabulce, jen bod za pražskou Slavii.

Polách rozhodl, pak se zranil

Strůjcem vítězné jarní premiéry fotbalistů Brna byl třiatřicetiletý záložník Tomáš Polách. V zápase s Libercem po celý první poločas udával tempo hry, svým spoluhráčům rozděloval přesné přihrávky a minutu před přestávkou si naběhl za obranu soupeře, kde po přesném centru zkušeného Richarda Dostálka hlavou překonal brankáře Zbyňka Hauzra. Brňané neskrývali po vítězství, na které čekali od 2. října, radost a pohodu.

Poláchův návrat se oddaluje

Návrat zraněného brněnského fotbalisty Tomáše Polácha do jarní části první ligy se vzdaluje. Polách na konci ledna ve finále Tipsport ligy v souboji o míč inkasoval neúmyslný úder loktem do hlavy od kladenského Jiřího Šislera. Po pěti týdnech od zranění už chtěl brněnský hráč alespoň šlapat na rotopedu, i tento plán ale zatím musel kvůli bolestem hlavy odložit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele