Čvančara o gólu v oslabení: Prostě tragédie, nemůže se to stávat

Útočník Tomáš Čvančara si nedovedl vysvětlit výkon fotbalistů Sparty proti Plzni ve šlágru 3. kola ligové nadstavbové skupiny o titul. Pražané prohráli na hřišti vedoucí Viktorie jasně 0:3. Podle Čvančary si sparťané zavinili porážku sami. Za tragédii označil třetí gól domácích, který vstřelili v oslabení.

Nelepí mi to tolik, jak by mělo, hlesl sparťan Čvančara

Přestože se útočník Tomáš Čvančara podílel na výhře fotbalistů Sparty 3:1 nad Ostravou v úvodním kole ligové nadstavbové skupiny o titul gólem a asistencí, hodnotil svůj výkon sebekriticky. Podle něj je patrné, že se mu střelecky nedaří tak, jak by mělo.

Čvančara má se Spartou jasný cíl, proti Teplicím jej motivovala i ztráta Plzně

Tomáš Čvančara pomohl v utkání 28. kola první ligy dvěma brankami k výhře Sparty v Teplicích 3:0 a byl po utkání spokojen, že jeho tým oživil šanci v boji o titul. Jednadvacetiletého útočníka motivovala před zápasem i odpolední ztráta vedoucího celku tabulky Plzně, která remizoval v Olomouci 1:1.

Útočník Čvančara přestoupil z Jablonce do pražské Sparty

Novou posilou fotbalistů pražské Sparty se stal útočník Tomáš Čvančara. Jednadvacetiletý ofenzivní hráč a člen reprezentačního týmu do 21 let přestoupil do třetího týmu aktuálního ročníku české nejvyšší soutěže z Jablonce nad Nisou. Na Letné podepsal víceletý kontrakt.

Čvančara vynechá tři duely, Olomouc a Minář dostali pokutu

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace potrestala jabloneckého útočníka Tomáše Čvančaru zákazem startu na tři utkání za vyloučení v 18. kole nejvyšší soutěže proti Teplicím. Pokutu 30 tisíc korun dostali představitelé Sigmy Olomouc za incident v duelu 17. kola proti pražské Slavii, sportovní ředitel hanáckého klubu Ladislav Minář obdržel za neoprávněný vstup na hřiště během zápasu poloviční sankci.

Čvančara: Dva góly pro mě mají obrovskou cenu, ale po Randers cítíme křivdu

Jablonecký ,Tomáš Čvančara poprvé v soutěžním zápase za Severočechy vstřelil dva góly. Velkou radost mu ale částečně zkazila domácí remíza 2:2 s Randers ve třetím kole skupiny Evropské konferenční ligy. Jednadvacetiletý útočník po čtvrtečním utkání cítil křivdu, i proto, že dánský tým vyrovnal v poslední minutě z penalty, kterou nepovažoval za jednoznačnou.

Hellebrand a Čvančara budou hostovat v Opavě

Opava dotáhla těsně před startem jarní části prvoligové sezony příchod dalších dvou posil. Slezané získali na půlroční hostování bez opce záložníka Patrika Hellebranda z pražské Slavie a útočníka Tomáše Čvančaru z Jablonce.

Opava má na startu přípravy další čtyři nové hráče

Opava pokračuje v posilování kádru. Poslední celek prvoligové tabulky začne přípravu s dalšími čtyřmi novými hráči, kteří s ním dnes odcestují na soustředění do Portugalska. S opavským týmem budou trénovat útočníci Tomášové Čvančara se Smolou a záložníci Patrik Hellebrand s Lukášem Kaniou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele