Další články

Berger chce ukončit kariéru, Šilhavý ho ještě zkusí přemluvit

Útočník Tomáš Berger se po sezoně rozhodl společně s vypršením smlouvy v pražské Dukle ukončit kariéru. Náhlý krok se třicetiletému hráči pokusí ještě vymluvit nový trenér týmu Jaroslav Šilhavý.

Na hráče srpna kandidují Milan Škoda, Lafata a Berger

Na cenu pro nejlepšího hráče srpna v Synot lize kandidují tři z nejlepších čtyř střelců prvního měsíce domácí nejvyšší soutěže. V nominaci jsou útočníci Milan Škoda ze Slavie, David Lafata ze Sparty a záložník Tomáš Berger z Dukly.

Bergera ani nenapadlo, že by jeho gól Jablonci mohl být vítězný

Když útočník Dukly Tomáš Berger proti Jablonci už v jedenácté minutě otevřel skóre, vůbec ho nenapadlo, že půjde také o gól vítězný. Podle devětadvacetiletého fotbalisty může za cenný skalp třetího celku první ligy hlavně kolektivní výkon a výborná defenziva Pražanů.

Bergra těšilo, že Dukla zlomila domácí sérii zrovna proti Spartě

Útočník Dukly Tomáš Berger si nadělil opožděný dárek k pátečním 29. narozeninám. V neděli na Julisce jediným gólem rozhodl o premiérové ligové výhře nad pražským rivalem Spartou (1:0). Berger byl především rád, že Dukla ukončila osmizápasovou domácí sérii bez vítězství zrovna proti úřadujícímu mistrovi.

Plzeň posílí útočník Wágner z Příbrami a záložník Berger z Dukly

Plzeň získala den před začátkem přípravy na jarní sezonu první dvě posily. Vedení mistrovského celku se dnes dohodlo s Příbramí na přestupu útočníka Tomáše Wágnera a na západ Čech také míří z pražské Dukly na půlroční hostování s opcí ofenzivní záložník Tomáš Berger. Kluby dohodu stvrdily dnes.

Plzeň se předběžně domluvila s Duklou na hostování Bergra

První zimní posilou Plzně se zřejmě stane ofenzivní záložník Tomáš Berger z Dukly Praha. Z Julisky by měl na západ Čech zamířit pravděpodobně na půlroční hostování s následnou opcí. Oba kluby jsou ústně domluveny.

Berger věří, že jeho syn Tomáš má velkou část jeho talentu

Má tři syny a všichni se věnovali fotbalu. Až nejmladší Tomáš však zdá se sklidil velkou část talentu sparťanské legendy ze sedmdesátých a osmdesátých let Jana Bergera. Včera pětapadesátiletý Fotbalista roku 1984 věří, že ofenzivní záložník Dukly ještě překoná své dva starší bratry Jana a Petra, kteří šli v otcových stopách, ale stále zůstali v jeho stínu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele