Další články

Belaid přestupuje z pražské Slavie do Hullu

Tijani Belaid odchází z pražské Slavie do anglického druholigového Hullu. Kluby se již domluvily na podmínkách přestupu a tuniský středopolař podepíše v novém působišti smlouvu do června 2013. ČTK o tom informoval Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest, která dohodu mezi kluby zprostředkovala.

Belaid možná půjde do Anglie, zájem má Hull

Tijani Belaid by ve své kariéře mohl pokračovat v Anglii. Tuniský záložník, o něhož už nemá zájem pražská Slavia, jedná o angažmá v druholigovém Hullu a dohoda by mohla být na světě ještě před koncem tohoto týdne...

Belaid s Raguedem ve Slavii končí a hledají si nové angažmá

Vedení Slavie Praha už nepočítá se službami tuniských záložníků Tijaniho Belaida a Hocina Ragueda. Oba dva si momentálně hledají nové angažmá. Naopak nabídku k prodloužení smlouvy dostal další středopolař Jaroslav Černý, kterému na konci roku vyprší stávající kontrakt. ČTK o tom dnes informoval slávistický mluvčí Ondřej Zlámal.

Belaida chtěli na Ostrovech, přesto zůstal ve Slavii

Fotbalisté Slavie Praha málem v poslední den přestupního období přišli o tuniského záložníka Tijaniho Belaida. Zájem o něj údajně projevilo hned pět týmů z Anglie, z toho čtyři prvoligové. Jednání o přestupu potvrdil i hráčův manažer Pavel Paska, s žádným celkem se však nedohodl.

Belaid je zdráv a začal znovu trénovat

Záložník Slavie Praha Tijani Belaid začal po problémech se štítnou žlázou znovu trénovat s týmem. Podle klubového webu zabrala léčba natolik, že se dvaadvacetiletý záložník minulý týden postupně zapojil do přípravy.

Belaid se místo boje o návrat k týmu Slavie léčí se štítnou žlázou

Místo boje o návrat do sestavy Slavie se musí tuniský fotbalista Tijany Belaid nejprve vypořádat s onemocněním štítné žlázy. Prokázala jej vyšetření, která hráč absolvoval v minulých týdnech, a Belaida proto čeká zatím neupřesněná doba léčení. Konec kariéry prý ale dvaadvacetiletému záložníkovi nehrozí.

Belaid Mladou Boleslav neposílí, klub o něj nemá zájem

Tuniský reprezentant Tijani Belaid neposílí v jarní části první ligy fotbalisty Mladé Boleslavi. Hráč pražské Slavie byl se středočeským týmem i na soustředění v Turecku, ale vedení klubu se nakonec rozhodlo, že ho neangažuje.

Belaid by na jaře měl hostovat v Mladé Boleslavi

Tuniský fotbalista Tijani Belaid zřejmě z pražské Slavie odejde do Mladé Boleslavi, kde by měl do konce sezony hostovat. Dvaadvacetiletý záložník, kterému v zimní pauze nevyšly námluvy s francouzským Le Mans a španělskou Málagou, tak bude zřejmě dál pokračovat v české lize. Ve středu by se měl v Turecku připojit k mladoboleslavskému týmu.

Slávista Belaid možná posílí Bohemians 1905

Tuniský reprezentant Tijany Belaid, o jehož služby přestala mít zájem pražská Slavia, by se mohl stát posilou druhého vršovického klubu Bohemians 1905. Prvoligový nováček s hráčem jedná, byť Belaid nadále upřednostňuje zahraniční angažmá.

Belaid jedná o odchodu na hostování

Tuniský fotbalista Tijani Belaid stále nemá jasno, kde bude na jaře hrát. Téměř jistě to ale nebude ve Slavii, kde jej kouč Karel Jarolím nechce. V současné době vedení pražského klubu jedná o Belaidově možném hostování v Málaze.

Slovácko chce trest pro Belaida

Vedení 1. FC Slovácko podalo disciplinární komisi fotbalového svazu podnět kvůli faulu slávisty Tijaniho Belaida na Víta Valentu v pondělní dohrávce šestého kola první ligy. Tuniský reprezentant způsobil podle moravského klubu Valentovi otřes mozku, když ho ve 46. minutě udeřil loktem do obličeje. Rozhodčí Belaidův zákrok v utkání nijak nepotrestal.

Gambrinus liga trochu jinak

Přicházíme s posledním dílem našeho týdeníku, se kterým nyní rekapitulujeme to nejdůležitější, co se událo během podzimní části Gambrinus ligy. Tentokráte jsme se pokusili vybrat ty nejhezčí akce, které byly k vidění.

Belaid v tuniské nominaci nechybí

Nominace tuniské reprezentace pro nacházející kvalifikační zápas proti Burkině Faso, v níž se opět objevil záložník pražské Slavie Tijani Belaid.

Belaid a Ivana jsou definitivně hráči Slavie

Tuniský reprezentant Tijani Belaid a slovenský útočník Milan Ivana se definitivně stali hráči Slavie Praha. Vedení mistrovského týmu na oba uplatnilo opci po skončení hostování a podepsalo s nimi kontrakty.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele