Budeme hrát dobře, nepochybují Francouzi

Francie nevstřelila v přátelském utkání Paraguayi ani jednu branku, což diváci ocenili hlasitým pískotem. Vicemistři světa však před sebou teprve mají generálku na Euru a shodně věří, že na šampionátu uspějí.

Henry zvažuje odchod z reprezentace

O Thierrym Henrym se poslední dobou mluví v souvislosti s přestupem z Barcelony, francouzský útočník ale v hlavě má jiný odchod. Za tři měsíce 31letý fotbalista v tuto chvíli zvažuje, zda po letošním evropském šampionátu neuzavře kapitolu s názvem reprezentace...

V Barceloně se chystá přestavba kádru, odejít by mělo deset hráčů

Barcelona opět, podobně jako loni, prožila nepovedenou sezonu a vedení Blaugranas chystá v létě velkou přestavbu kádru. Odejít by mělo deset hráčů prvního týmu v čele s Ronaldinhem a Henrym. Alespoň to tvrdí španělský tisk.

Henry by se vrátil jedině do Arsenalu

Jedině Arsenal! Tak se vyjádřil ke svému návratu do Anglie útočník Barcelony Thierry Henry. Mimo to stačil dodat, že svého přestupu do Španělska nelituje a že je tam šťastný.

Henry se nejspíš vrátí do Anglie

Bývalý útočník Arsenalu Thierry Henry údajně řekl Franku Rijkaardovi, že by rád opustil Barcelonu a vrátil se do Anglie. Henry přišel před touto sezónou do Barcelony za 16,1 milionu liber a podle všeho mu dělá problémy se ve Španělsku usadit.

Henry se bojí, že v Barceloně přišel o instinkt střelce

Francouzský kanonýr Thierry Henry se obává, že v Barceloně ztratil střelecký instinkt. Podle třicetiletého útočníka za to může skutečnost, že v katalánském velkoklubu nastupuje na levém křídle, na což není zvyklý.

Vyřadíme i Manchester, zní z Barcelony

Barcelona zvládla i odvetu čtvrtfinále Ligy mistrů proti Schalke a přiblížila se finále. Aby si Katalánci v Moskvě zahráli, musejí přejít přes Manchester United. Podle útočníka Thierryho Henryho nebo kouče Franka Rijkaarda by to neměl být neřešitelný problém.

Keegan chce v létě přivést Henryho

Nový manažer Kevin Keegan pomalu přetváří Newcastle k obrazu svému, v létě se dá od něho očekávat velká aktivita na přestupovém trhu. Anglická legenda se nebude bát oslovit velká jména, Keegan se pokusí k návratu do Premier League přesvědčit třeba Thierry Henryho.

Fabregas o evropském snu, Henrym, Barce a Wengerovi

Cesc Fabregas prozradil, co je jeho aktuálním největším snem. A není to nic menšího než finále milionářské Ligy mistrů. Fabregas ovšem vzápětí dodává, že to nechce brát jako pomstu Barceloně, která jeho Arsenal před dvěma roky porazila právě ve finále.

Henry věří Arsenalu

Bývalý útočník Arsenalu Thierry Henry věří, že Gunners jsou letos dostatečně připraveni k tomu, aby opět po čtyřech letech ovládli anglickou Premier League. Arsenal přitom po výborné úvodní čási sezóny jakoby ztrácel dech a nakonec i ztratil první pozici v tabulce.

Henry přirovnává Barcelonu k Beatles

Thierry Henry uzavírá v Barceloně první sezónu po odchodu z Arsenalu. Svého přestupu nijak nelituje a nové angažmá si užívá. Jediné, co mu trochu vadí, je obrovský zájem o celé katalánské mužstvo, který Henry přirovnává k popularitě Beatles.

Barcelona stojí za Henrym

Thierry Henry připustil, že je pro něj obtížné zvyknout si v Barceloně. Důvedem jsou osobní problémy francouzského kouzelníka. Hráči Barcy však svému spoluhráči vyjádřili ústy Gabriela Milita plnou podporu.

Chybí mi dcera, přiznal Henry

Thierry Henry měl být hlavním trumfem Barcelony při vítězném tažení jak Ligou mistrů, tak španělskou Primera Division. Místo toho se francouzský útočník trápí a narozdíl od angažmá Arsenalu je i střídán či začíná zápasy na lavičce náhradníků. Částečně jsou v tomto případě na vině osobní problémy a sám Henry přiznal, že mu hodně chybí jeho dcera...

Henry byl pěkně naštvaný, říká Pires

Thierry Henry byl po svém vystřídání v utkání proti Villarrealu pořádně naštvaný, řekl novinářům Robert Pires. Současný hráč Villarrealu, který na barcelonském Nou Campu překvapivě vyhrál 2:1, strávil v minulosti po boku Henryho několik sezón v kabině Arsenalu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele