Henry na odchodu z Barcelony, míří do Ameriky

Zatímco Barcelona brzy dotáhne příchod Davida Villy, jiný útočník hvězdného jména zamíří pryč z katalánského klubu. Thierry Henry se za tři roky v Barceloně zdaleka neprosadil podle svých představ a dál by na něj zbývalo jen místo na lavičce. S největší pravděpodobností si zahraje zámořskou MLS.

Henry po sezoně nejspíš odejde z Barcelony

Francouzský útočník Thierry Henry po sezoně nejspíš odejde z Barcelony. Dvaatřicetiletý fotbalista přišel o místo v základní sestavě katalánského klubu a vedení mu proto nebude bránit v případném přestupu.

Henry byl nadšený, jak ho přivítali fanoušci Arsenalu

Hodně emotivní návrat na půdu Arsenalu prožil Francouz Thierry Henry. Ačkoli přijel do Londýna ke čtvrtfinále Ligy mistrů jako útočník Barcelony, fanoušci Kanonýrů na nejlepšího střelce v historii klubu nezapomněli. Po zápase ho nechtěli pustit do kabin a zahrnuli ho bouřlivým potleskem ve stoje.

Guardiola popřel rozpory s Henrym, ale žádá od něj zlepšení

Trenér Barcelony Josep Guardiola před dnešním utkáním v Almerii volá po rapidním zlepšení formy Thierry Henryho. Guardiola tvrdí, že tým pomoc francouzského útočníka potřebuje. Henry byl klíčovým hráčem Barcelony v minulé sezoně, kdy ve všech soutěžích celkem nastřílel 26 branek.

FIFA nepotrestá Henryho za ruku v baráži o MS

Thierry Henry nebude potrestán za ruku při loňské barážové odvetě proti Irsku, po které padl v prodloužení rozhodující gól a Francie se tím dostala na světový šampionát. Rozhodla o tom dnes disciplinární komise FIFA.

Henry minulý týden uvažoval o konci reprezentační kariéry

Francouzský útočník Thierry Henry uvažoval minulý týden o tom, že ukončí svou reprezentační kariéru. Dvaatřicetiletý rekordman v počtu vstřelených gólů za národní tým (51) by si tak nezahrál na mistrovství světa, na nějž se Francie dostala i zásluhou jeho kontroverzní ruky ve středečním barážovém duelu proti Irsku.

Henry není podvodník, říká Zidane

Fotbalová legenda Zinedine Zidane se zastal francouzského útočníka Thierryho Henryho, na kterého se snesla kritika poté, co po neodpískané ruce přihrál na rozhodující gól baráže o mistrovství světa s Irskem. Bývalý nejlepší hráč světa prohlásil, že jeho někdejší reprezentační kolega si nezaslouží, aby se o něm mluvilo jako o podvodníkovi.

Irové žádají opakování zápasu ve Francii, který rozhodla ruka

Irský fotbalový svaz požaduje po světové federaci FIFA opakovaní odvety baráže o postup na mistrovství světa, kterou ve středu v Paříži rozhodl gól vstřelený po ruce Thierryho Henryho. Francouzský útočník po zápase hraní rukou přiznal.

Nejlepším fotbalistou je podle Castrol Indexu Thierry Henry

Nejlepším fotbalistou současnosti je podle statistik Castrol Indexu francouzský útočník Barcelony Thierry Henry. Z Čechů je v nově založeném žebříčku sestaveném na základě objektivní analýzy výkonů dvou tisíc hráčů z pěti předních evropských lig brankář Herthy Jaroslav Drobný.

Francouzští fotbalisté se při trénincích v reprezentaci nudí

Aktualizováno: Trenér francouzské reprezentace Raymond Domenech je již dlouho kritizován médii i veřejností za nepřesvědčivé výkony národního týmu. Nyní ho kritizují i sami hráči, kterým se nelíbí především přílišný stereotyp během tréninků, při kterých se prý nudí. Trenérovi to za celý tým řekl útočník Thiery Henry.

Henry je v Barceloně spokojený, na odchod vůbec nemyslí

Francouzský střelec Thierry Henry si život v Barceloně nemůže vynachválit. Po první sezoně plné trápení a nutnosti adaptace na nové prostředí po přestupu z Arsenalu si prý nedokáže představit, že by z klubu odešel. V katalánské metropoli se nyní cítí jako doma.

Finálový start Henryho a Iniesty je stále nejistý

Barcelona stále nedočkavě čeká na nejnovější informace ohledně zdravotního stavu Thierry Henryho a Andrése Iniesty. Zatím se totiž neví, zda budou schopni zasáhnout do letošního finále Ligy mistrů proti Manchesteru United.

Henry se zraněným kolenem možná nestihne finále Ligy mistrů

Barcelonský útočník Thierry Henry kvůli zranění kolena možná přijde o finále fotbalové Ligy mistrů proti Manchesteru United.

Bylo to jako festival, prohlásil hrdina Henry

Dlouho očekávané "el clásico” skončilo pro domácí Real historickým debaklem 2:6. Barcelona byla po celý zápas o krok napřed a zaslouženým vítězstvím takřka rozhodla o titulu. Tenisovou kanonádu si pochvalovali hlavně dvougóloví střelci hostů, Thierry Henry a Lionel Messi...

Můj syn nám přinesl štěstí, liboval si Aguero

Velký zápas se hrál včera večer na stadionu Vicente Calderóna v Madridu. Domácí Atlétiko dvakrát prohrávalo s lídrem ligy z Barcelony, ale nakonec díky gólu Aguera ze závěru zápasu vyhrálo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele