Další články

Zvažoval jsem konec kariéry, přiznal Pienaar

Hodně složitou sezónu prožívá Steven Pienaar. Reprezentant Jihoafrické republiky stihl za Everton kvůli zdravotním problémům odehrát pouze jedenáct utkání, a jak sám přiznal, zvažoval i konec kariéry...

Everton dotáhl do úspěšného konce příchod navrátilce Pienaara

Everton získal svou druhou letní posilu, po roce a půl se do Goodison Parku jako kmenový hráč vrací Steven Pienaar. Jihoafrický záložník se dnes podrobil zdravotní prohlídce a podpisem čtyřleté smlouvy následně stvrdil svůj přestup z Tottenhamu...

Pienaara jsem do týmu nechtěl, tvrdí Ancelotti

Do Chelsea nebo k Tottenhamu? Dlouhé dny se řešila tato otázka v případě jihoafrického středopolaře Stevena Pienaara. Bývalý hráč Evertonu si nakonec vybral severolondýnské Spurs, jež "Karamelkám" zaplatil tři miliony liber. Manažer Chelsea Carlo Ancelotti však teď přišel se zprávou, že univerzálního záložníka do svých řad nikdy přivést nechtěl.

Pienaar dal přednost Tottenhamu před Chelsea

Jihoafričan Steven Pienaar přestoupil z Evertonu do Tottenhamu. Osmadvacetiletý záložník sice byl v kontaktu i s mistrovskou Chelsea, ale dal nakonec přednost jinému londýnskému klubu z White Hart Lane.

Pienaar zřejmě opustí Everton, ten již akceptoval jednu nabídku

Steven Pienaar se v zimě dost možná rozloučí s Evertonem. Jihoafrický záložník má v Goodison Parku smlouvu jenom do konce letošní sezony a jeho odchod je o to pravděpodobnější, že manažer David Moyes už přijal jednu nabídku za někdejšího hráče Borussie Dortmund. Jméno onoho klubu si ale nechal pro sebe...

Everton potřebuje útočníka, Moyes nevyloučil prodej Pienaara

Everton má velké problémy se střílením branek a jeho manažer David Moyes se chystá se střeleckou impotencí svých hráčů v lednu něco udělat. Obětí by se mohl stát záložník Steven Pienaar, jemuž po sezoně končí smlouva...

Pienaarův agent popírá jednání s Interem

Steven Pienaar již nějaký ten pátek patří k nejlepším záložníkům anglické Premier League a zájem o něj jeví větší kluby, než je jeho současný zaměstnavatel Everton. Jihoafrický reprezentant je hodně spojován s milánským Interem, agent Ivan Modia ale vylučuje, že by s ním kdy jednal...

Everton je odhodlán udržet Pienaara

Jihoafrická hvězda Steven Pienaar zůstane v kádru Evertonu i pro zbytek sezony, alespoň to tvrdí asistent manažera liverpoolského klubu Steve Round. 28letému křídelníkovi vyprší smlouva příští léto a také proto byl spojován s odchodem do konkurenčního Tottenhamu.

Snad Arteta a Pienaar zůstanou, doufají hráči Evertonu

Mikel Arteta a Steven Pienaar stále nemají jasno o své budoucnosti. Zatímco Arteta už nějakou dobu jedná o prodloužení svého angažmá v Evertonu, jihoafrickému reprezentantovi současný kontrakt za rok vyprší. Jejich spoluhráči Phil Neville a Leighton Baines ale doufají, že oba hráči se nakonec na nové smlouvě dohodnou.

Budoucnost Pienaara se vyřeší ještě do MS, ujišťuje agent

S blížícím se koncem sezony se opět začíná mluvit o budoucnosti Stevena Pienaara. Záložník Evertonu údajně nemá o nabídky nouzi, avšak varianta, že v Goodison Parku zůstane, je podle slov jeho agenta velice reálná.

Bayern má prý zájem o Pienaara, hráč o tom nic neví

Bayern Mnichov se podle informací médií zajímá o záložníka Evertonu Stevena Pienaara. Ten by do bavorského klubu měl přijít coby nástupce Francka Ribéryho, který pravděpodobně německý velkoklub v létě opustí.

Everton uplatnil opci na Stevena Pienaara

Jihoafrický fotbalista Steven Pienaar bude oblékat barvy Evertonu i v příštích sezonách. Šestadvacetiletý záložník hostující v Anglii z Dortmundu se rozhodl své působení změnit na trvalý přestup. S Evertonem dnes podepsal tříletou smlouvu, přičemž klub za jeho přestup zaplatí 2,05 milionu liber.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele