Další články

Premier League v kostce (5. kolo)

Po dvou týdnech absence zaviněné reprezentační pauzou se na stadiony, obrazovky i internetové streamy vrátila anglická Premier League a Eurofotbal u toho nemohl chybět. Opět vám přinášíme to nejzajímavější z celého kola, kterému nechyběly zářné výkony, krásné góly nebo debuty, jež neomylně zaplnily zadní strany všech anglických listů.

Je to jako sen, líčil Naismith po hattricku Chelsea

Chelsea zažívá nejhorší začátek sezóny od roku 1988. Její obrana pak vykazuje nejhorší výsledky od sezóny 1967/68. Její mizérie však byla v utkání na hřišti Evertonu zastíněna osobním příběhem Stevena Naismithe, jenž coby střídající hráč vstřelil dokonalý hattrick. Skóroval pravou i levou nohou a hlavou.

Naismith z Evertonu koupil lístky pro nezaměstnané fanoušky

Útočník Evertonu Steven Naismith ukázal, jak moc mu záleží na fanoušcích. Skotský reprezentant nakoupil vstupenky na domácí zápasy liverpoolského klubu v anglické lize a rozdá je nezaměstnaným příznivcům.

Obavy se potvrdily, Naismith si letos už nezahraje

Fotbalisté, fanoušci a členové realizačního týmu Rangers se už během sobotního utkání hodně obávali o vážnost zranění jednoho ze svých klíčových hráčů a původní obavy se potvrdily. Skotský reprezentant Steven Naismith si přetrhl zkřížený vaz v pravém koleně a na hřišti se neobjeví devět měsíců...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele