Další články

Senecký nakonec putuje do Sivassporu

Ještě nedávno to vypadalo, že se Slovan bude v závěru zimní přípravy rozhodovat mezi čtveřicí brankářů, ale nakonec na soustředění do Španělska cestoval už bez Lukáše Hrošša, který se nečekaně vrátil do Nitry. Ještě více nečekaný je i ten fakt, že s týmem se již nepřipravuje ani čerstvá posila Štefan Senecký. V poslední chvíli přišla nabídka ze Sivassporu a hráč i klub ji akceptovali...

Senecký posílil Slovan, Hroššo zpět do Nitry

Štefan Senecký si našel nové angažmá, slovenský brankář se dohodl na angažmá ve Slovanu Bratislava. V tom už nebude působit Lukáš Hroššo, který se vrací do Nitry.

Senecký v Ankaragücü skončil

Po odchodech Stanislava Šestáka, Róberta Vitteka a Marka Sapary zůstal v tureckém MKE Ankaragücü už jenom jeden slovenský fotbalista - Štefan Senecký. To platilo do dnešního dne.

V Ankaragücü čekají hráči na výplaty, Šesták trénuje s Prešovem

Korupční aféra, obvinění, vězení, vyloučení z Evropských poháru. Něco takové postihlo Tuřecko, kde pusobí nejeden slovenský fotbalista. Týká se to hlavně mistra Fenerbahce Istanbul, Ankaragücü má však jiné problémy. Svým hráčum dluží výplaty a tak reprezentanti od Tatěr nevědí, co dál.

Senecký se vrátil a Ankaragücü neprohrává

Bývalý slovenský reprezentant Štefan Senecký si v turecké lize užívá pohodové chvíle. Po několikaměsíční pauze zaviněné zraněním se vrátil do brány a od té doby tým s početnou slovenskou enklávou neprohrál. Naposledy se mu podařilo proti Karabüksporu vychytat třetí nulu v sezóně.

Vlčka těší střelecké probuzení, Seneckého mrzely laciné branky

Pocity radosti z vítězství s velkou úlevou se mísily v hlavách ústředních postav dnešního zápasu mezi Slavií a Českými Budějovicemi. Stanislav Vlček oslavil svůj 400. zápas v lize dvěma góly, kterými ukončil střelecké trápení, jež ho provázelo od loňského návratu z Anderlechtu Brusel.

Senecký si pochvaloval zdařilý debut v české lize

Třicetiletý slovenský gólman Štefan Senecký si v sobotu večer prožil zdařilou premiéru v české nejvyšší soutěži. V brance Slavie udržel v derby s Bohemians Praha čisté konto a výkonem vedoucím k vítězství 1:0 nadějně odstartoval své půlroční hostování v týmu českého mistra z tureckého Ankaragücü.

Slavia jedná o hostování brankáře Seneckého

Slavia zřejmě získá na hostování slovenského brankáře Štefana Seneckého. Třicetiletý reprezentant naposledy působil v tureckém Ankaragücü, na konci ledna mu ale klub oznámil, že si má kvůli kvótě na počet cizinců hledat jiné angažmá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele