Další články

Malbranque bude Lyonu pomáhat i v příští sezoně

Steed Malbranque prožívá úspěšný návrat do Lyonu. Zkušený záložník patří k důležitým článkům týmu, který nyní vede francouzskou ligu, což ocenilo i klubové vedení. To dvaatřicetiletému hráči nabídlo smlouvu i na příští sezonu a Malbranque kontrakt podepsal.

Tohle je obrovská výzva, říká navrátilec Malbranque

Steed Malbranque se po jedenácti letech vrátil do Lyonu a návrat to byl úspěšný, Olympique s ním v sestavě před reprezentační přestávkou porazil Valenciennes a s deseti body se usadil na druhém místě tabulky Ligue 1. Francouzský záložník měl ze svého debutu radost a fanouškům slibuje ještě lepší výkony...

Malbranque rozvázal smlouvu se St. Etienne

Těžké chvíle prožívá Steed Malbranque a vše vyústilo v rozvázání smlouvy se St. Etienne. 31letý záložník do francouzského klubu přestoupil v srpnu ze Sunderlandu, nyní se s ním kvůli osobním problémům dohodl na ukončení spolupráce...

Malbranque přestupuje do Saint-Etienne

Francouzský záložník Steed Malbranque ukončuje své desetileté působení v Anglii a přestupuje do AS Saint-Etienne. Tam dnes prošel lékařskou prohlídkou a k uzavření přestupu zbývá už jen doladit poslední detaily smlouvy.

Do Sunderlandu má namířeno čtveřice hráčů

Manažer anglického Sunderlandu Roy Keane předpokládá, že do konce týdne výrazně posílí svůj kádr. K Černým kočkám mají totiž namířeno hned čtyři hráči Tottenhamu. Jmenovitě to jsou Teemu Tainio, Pascal Chimbonda, Younes Kaboul a Steed Malbranque.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele