Slobodan Rajković Články

Další články

Rajkovič si poranil koleno a Hamburku se záchranou nepomůže

Hamburk potkala v boji o udržení v německé lize další komplikace, neboť přišel do konce sezony o obránce Slobodana Rajkoviče. Srbský reprezentant si v sobotním utkání s Brémami při porážce 0:1 přetrhl zkřížený a vnitřní vaz v levém koleni.

Rajkovič uspěl se svým odvoláním

Talentovaný srbský obránce Slobodan Rajkovič uspěl se svým odvoláním proti trestu za plivnutí na rozhodčího a nemusí být rok bez fotbalu. Světová asociace dnes devatenáctiletému hráči zredukovala původně absolutní distanc na zákaz startu v reprezentačních výběrech. Kmenový hráč Chelsea tak může působit na klubové úrovni.

Rajkovič dostal za plivnutí na rozhodčího roční distanc

Srbský fotbalista Slobodan Rajkovič byl potrestán ročním zákazem startů za to, že během olympijského turnaje plivl na rozhodčího. Devatenáctiletý reprezentant neudržel nervy na uzdě v utkání základní skupiny proti Argentině, kdy poté, co uviděl červenou kartu, plivl na rozhodčího Abdulláha Hilálího z Ománu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele