Další články

Pepe je šťastný, že si po víc než roce opět zahrál

Simone Pepe konečně překonal dlouhodobé problémy se stehenním svalem a včera jako střídající hráč zasáhl do pohárového zápasu proti Avellinu. Záložník Juventusu je šťastný, že je zpět na hřišti. Nyní se chce Pepe dostat do bývalé formy a probojovat se do základní sestavy Staré dámy.

Conte s odvoláním proti vysokému trestu neuspěl

Trenér italského mistra Juventusu Antonio Conte neuspěl s odvoláním proti desetiměsíčnímu trestu za účast v rozsáhlé sázkařské a korupční aféře. Odvolací soud italského svazu naopak potvrdil, že hráči turínského klubu Leonardo Bonucci a Simone Pepe, kteří rovněž byli vyšetřováni kvůli ovlivňování výsledků, trestáni nebudou.

Conte dostal trest na deset měsíců, Bonucci a Pepe nevinní

Hodně dlouho se nakonec Juventus bude muset obejít bez Antonia Conteho, trenér úřadujícího italského mistra dostal za svojí účast v sázkařském a korupčním skandálu trest na deset měsíců. Zproštěni viny naopak byli jeho svěřenci Leonardo Bonucci a Simone Pepe...

Bonuccimu hrozí kvůli sázkám trest na 3,5 roku

Obránci Juventusu a italské reprezentace Leonardu Bonuccimu hrozí, že si tři a půl roku nezahraje. Vysoký distanc pro něj požaduje Italský fotbalový svaz (FIGC) kvůli účasti v rozsáhlém sázkařském a korupčním skandálu.

Juventus koupil Quagliarellu, Matriho, Pepeho a Mottu

Alessandro Matri, Fabio Quagliarella, Simone Pepe a Marco Motta zůstanou v Juventusu, kde v uplynulé sezoně pouze hostovali. Stará dáma oznámila, že využila opcí ve smlouvách a všechny čtyři hráče získala natrvalo. Stálo ji to víc než 35 milionů eur.

Pepe bude v Juventusu zatím hostovat

Italský reprezentant Simone Pepe bude hrát v příští sezoně za Juventus. Šestadvacetiletý útočník, jenž se s národním týmem připravuje na mistrovství světa, odchází do Turína na roční hostování z Udine.

Simone Pepe po MS přestoupí do Juventusu

Simone Pepe odcestoval na mistrovství světa jako hráč Udinese, ale krátce po turnaji už nejspíše bude působit jinde. Zájem má Juventus a Pepe prozradil, že kluby se již na všem dohodly a chybí jen hráčův podpis.

O Pepeho se zajímá AS Řím, jednání by mohla brzy začít

Simone Pepe si za poslední rok udělal slušné jméno a toho si nemohla nevšimnout řada důležitých lidí. Útočník Udinese má pod Marcellem Lippim své místo v italské reprezentaci a jeho výkony pečlivě sledovali v AS Řím, kam by 25letý útočník mohl brzy přestoupit...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele