Další články

Rybalka bude v Liberci hostovat i na jaře, přichází také Budnik

Liberec získal před jarní částí sezony dvě ukrajinské posily. Severočeši se domluvili s Dynamem Kyjev na tom, že záložník Sergej Rybalka bude hostovat na severu Čech i na jaře. Slovan angažoval také útočníka Jevgena Budnika, který pod Ještěd přišel na roční hostování s následnou opcí.

Rybalka by mohl i na jaře zůstat v Liberci

Ukrajinský záložník Sergej Rybalka by mohl i na jaře hostovat v Liberci. Severočeši potvrdili jednání s mateřským klubem třiadvacetiletého fotbalisty Dynamem Kyjev.

Exlibereckého Rybalku chce vedle Plzně také Rubin Kazaň

Ukrajinského záložníka Sergeje Rybalku, kterému po podzimu skončilo hostování v Liberci, by rád získal Rubin Kazaň. Třiadvacetiletý fotbalista Dynama Kyjev v rozhovoru pro server championat.com rovněž potvrdil zájem českého mistra Viktorie Plzeň.

Liberec bude mít Ukrajince Rybalku na hostování do konce roku

Ukrajinský záložník Sergej Rybalka zůstává ve Slovanu Liberec. Vedení bronzového týmu první ligy se dohodlo s Dynamem Kyjev na prodloužení hostování třiadvacetiletého fotbalisty do konce roku. Rybalka přišel do Liberce před jarní částí minulé sezony a odehrál za tým 14 ligových zápasů, v kterých dal dva góly.

Liberec posílili Hušek a Ukrajinec Rybalka

Liberečtí získali další dvě posily pro jarní sezonu. Slovan se definitivně dohodl se záložníkem Lubošem Huškem, který podepsal pod Ještědem smlouvu na jeden a půl roku s opcí. Na hostování z Dynama Kyjev pak na sever Čech přichází Ukrajinec Sergej Rybalka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele