Další články

Turecký znalec Kaya čeká, že na Spartu dorazí 50 tisíc lidí

Přestože stadion Trabzonsporu má kapacitu nepatrně přes 40 tisíc míst, sparťanský obránce Semih Kaya očekává, že v hledišti bude domácí tým hnát dopředu ve čtvrteční odvetě 3. předkola Evropské ligy až okolo 50 tisíc fanoušků. Osmadvacetiletý turecký obránce nepředpokládá, že by Letenské mimořádně bouřlivá atmosféra nějak výrazněji ovlivnila. Vyrovnávat se s ní podle něj mohou jen v samém úvodu.

Sparta dá v přípravě šanci Ben Chaimovi, Kayovi i Mandjeckovi

Se Spartou zahájili přípravu i záložník Tal Ben Chaim a stoper Semih Kaya. Oba hráči, kteří patří mezi symboly neúspěšného působení italského trenéra Andrey Stramaccioniho, dostanou od nového kouče Václava Jílka šanci vybojovat si místo v týmu.

Obránce Kaya odešel ze Sparty na hostování do Galatasaraye

Turecký obránce Semih Kaya odešel z pražské Sparty na půlroční hostování do Galatasaraye, odkud před rokem a půl na Letnou přestoupil. Istanbulský klub má podle webu Sparty i opci na přestup sedmadvacetiletého fotbalisty.

Kaya má nakročeno ze Sparty zpět do Galatasaraye

Turecký obránce Semih Kaya je na odchodu z pražské Sparty zpět do Galatasaraye Istanbul, odkud před rokem a půl na Letnou přestoupil. Oba kluby jsou domluvené na hostování do konce sezony. Sedmadvacetiletý stoper už podle tureckých médií prošel lékařskou prohlídku a zbývá doladit poslední detaily.

Spartu posílil turecký stoper Semih Kaya

Fotbalisty Sparty posílil turecký stoper Semih Kaya. Šestadvacetiletý obránce přišel z Galatasaraye Istanbul, se kterým získal čtyři mistrovské tituly. S letenským klubem, který o příchodu už osmé letní posily informoval na svém webu, podepsal tříletou smlouvu.

Sparta podle tureckých médií získá stopera Kayu z Galatasaraye

Fotbalisty Sparty by mohl brzy posílit turecký stoper Semih Kaya. Podle tureckých médií se pražský celek dohodl s Galatasarayem Istanbul na odstupném ve výši dvou milionů eur (52 milionů korun) a dalších bonusech. Šestadvacetiletý reprezentant by měl dnes na Letné podstoupit zdravotní prohlídku a dotáhnout přestup podpisem smlouvy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele