Další články

Portugalec Danny předčasně skončil ve Slavii

Portugalec Danny se dohodl se Slavií Praha na předčasném ukončení smlouvy. Po konci hostování už nebudou v Edenu působit ani ukrajinský obránce Eduard Sobol s útočníkem Tomášem Necidem a do letní přípravy se na jejím startu nezapojil ani turkmenský záložník Ruslan Mingazov.

Mladá Boleslav zužovala v zimě kádr. Uloví na poslední chvíli posilu ze Sparty?

Uzdravený trenér Dušan Uhrin plánuje s Mladou Boleslaví v ligové tabulce radikální posun vzhůru. V zimě tým znovu částečně přebudoval a věří, že oproti mizernému podzimu přijde zlepšení.

Mingazov stihl v Boleslavi dva tréninky a přes zranění dal gól

Ideální start do nového angažmá prožil Ruslan Mingazov, který na poslední chvíli zamířil ze Slavie na hostování do konce roku do Mladé Boleslavi. Pětadvacetiletý turkmenský křídelník stihl v novém působišti jen dva tréninky, navzdory drobnému zranění po reprezentačním srazu nastoupil do ligového duelu s Brnem v základní sestavě a premiérovým gólem přispěl k výhře 3:0.

Mladá Boleslav získala ze Slavie na hostování Mingazova

Mladou Boleslavi posílil turkmenský záložník Ruslan Mingazov, který přišel na hostování do konce kalendářního roku z pražské Slavie. Jde už o třetí posilu pro poslední tým ligové tabulky během týdne po dalším hráči Slavie Matěji Chalušovi a Michalu Hubínkovi z Bohemians.

Disciplinárka nemohla potrestat Mingazova za simulování v derby

Záložník Ruslan Mingazov za přifilmování svého pádu před penaltou, z níž fotbalisté Slavie v nastavení vyrovnali v nedělním pražském derby proti Spartě na konečných 1:1, nebude pykat. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace (LFA) nemohla turkmenského hráče potrestat kvůli tomu, že jí to současný řád neumožňuje.

Mingazov vybojoval na Karavajevovi penaltu, pak se objímali

Derby mezi Slavií a Spartou ovlivnila kontroverzní penalta, kterou v poslední minutě vybojoval domácí záložník Ruslan Mingazov, a pomohl tak "Sešívaným" k vyrovnání na konečných 1:1. Ke kontaktu s bránícím Vjačeslavem Karavajevem podle něj došlo, zároveň si ale sám nebyl jistý, zda se skutečně jednalo o faul na pokutový kop.

Slavia získala záložníka Mingazova a útočníka Van Burena

Slavia dnes představila další dvě letní posily. Turkmenský záložník Ruslan Mingazov přichází po vypršení smlouvy v Jablonci, nizozemský útočník Mick van Buren naposledy působil v dánském Esbjergu. Oba s pražským klubem podepsali kontrakt do 30. června 2019.

Jabloneckému Bredovi skončila sezona, vážně zraněný je i Mingazov

Jablonec během reprezentační přestávky přišel o dva ofenzivní fotbalisty. Davidu Bredovi kvůli problémům s kolenem předčasně skončila sezona, další záložník Ruslan Mingazov si obnovil zranění stehenního svalu a čeká ho několikatýdenní přestávka. Osmý celek první ligy o tom informoval na svém webu.

Jablonec posílil reprezentant Turkmenistánu Mingazov

Jablonec získal reprezentanta Turkmenistánu Ruslana Mingazova. Dvaadvacetiletý záložník na sever Čech přichází ze Skonta Riga s vizitkou nejlepšího hráče minulé sezony lotyšské ligy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele