Agent vyloučil letní přestup Ronaldinha do Flamenga

Agent a bratr Brazilce Ronaldinha Roberto de Assis dal jasnou odpověď na spekulace ohledně přestupu bývalého nejlepšího hráče světa do Flamenga. Podle agenta je sice působení ve Flamengu Ronaldinhovým přáním, ale momentálně zůstane věrný milánskému AC.

U fanoušků PSG vyhrál Pauleta

Francouzský klub Paris Saint-Germain slaví čtyřicet let své existence a při této příležitosti spustil na svých oficiálních internetových stránkách anketu o vůbec nejlepším hráči, který kdy v PSG působil. Tím se stal portugalský kanonýr Pauleta.

Ronaldinho zůstane v Miláně, AC s ním počítá

Ronaldinho se před několika dny nevešel do nominace brazilského reprezentačního trenéra Dungy pro letošní světový šampionát a v JAR si tak nezahraje. Spekulovalo se i o jeho nejbližší klubové budoucnosti, ke všemu se nyní vyjádřil vice-prezident AC Milán Adriano Galliani...

Ronaldinho je se svými letošními výkony v AC spokojen

Brazilská hvězda Ronaldinho je podle svých slov spokojen s výkony, které v letošním ročníku za AC Milán podával. Přestože nevyloučil ani možný odchod z milánského klubu, svoji budoucnost hodlá řešit až po ukončení sezony.

Galliani uklidňuje fanoušky: Žádná hvězda AC neodejde

Fanoušci AC Milán mohou být klidní. Nebude se opakovat loňské léto, kdy rossoneri ztratili svého klíčového záložníka Kaká, kterého koupil Real Madrid. Podle viceprezidenta AC Adriana Gallianiho letos žádná hvězda z milánského kádru neodejde.

Na MS pojedu a vyhrajeme, věří opomíjený Brazilec Ronaldinho

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldinho věří, že si zahraje na světovém šampionátu v Jihoafrické republice, i když v brazilské reprezentaci nedostal už rok příležitost. Trenér Carlos Dunga dává přednost jiným hráčům, přestože se třicetiletý záložník po předchozím dlouhém trápení v této sezoně představuje v AC Milán v dobrém světle.

Ronaldinho: Máme před sebou šest finálových zápasů

Hodně dramatický bude závěr sezony v italské nejvyšší soutěži. Ve hře o Scudetto stále zůstávají tři kluby, z nichž nejhorrší pozici má nyní AC Milán. Rossoneri jsou na třetím místě, jejich ofenzivní hvězda Ronaldinho ovšem konkurenci varuje, že vzdát se je to poslední, na co nyní myslí...

Brazílie podle Pelého potřebuje na MS Ronaldinhovy zkušenosti

Legendární fotbalista Pelé doporučil trenérovi brazilské reprezentace Dungovi, aby na světový šampionát do JAR nominoval také záložníka Ronaldinha z AC Milán. Mladý tým totiž prý pro útok na titul mistrů světa potřebuje jeho zkušenosti.

Ronaldinho: Teď se zase cítím být milován a respektován

Ronaldinho dává v posledních týdnech jasnou odpověď všem pochybovačům, že stále dokáže bavit diváky a rozhodovat zápasy. Po pomalejším startu do sezony se Brazilec dostal do vynikající formy a včera to pocítila i Siena. Ronaldinho tak má spoustu důvodů k radosti...

Ronaldinho chce jet na mistrovství světa a vyhrát brazilskou ligu

Brazilský míčový kouzelník Ronaldinho prozradil své záměry. Někdejší nejlepší fotbalista planety přiznal, že se chce dostat do brazilského výběru pro mistrovství světa a zároveň jednou vyhrát domácí ligu.

Ronaldinha chce z AC Milán koupit brazilské Botafogo

O bývalého nejlepšího fotbalistu světa Ronaldinha má zájem brazilský klub Botafogo. Jeho zástupci již údajně předložili AC Milán, kde má devětadvacetiletý záložník smlouvu do léta roku 2011, konkrétní nabídku.

Nejlepším hráčem desetiletí je podle World Soccer Ronaldinho

Český fotbalista Pavel Nedvěd je podle hlasů od čtenářů prestižního magazínu World Soccer sedmým nejlepším hráčem uplynulého desetiletí. Nejvíce bodů získal v letech 2000-2009 brazilský míčový kouzelník Ronaldinho. World Soccer oznámil také vítěze hlasování o fotbalistu tohoto roku, kterým se podle očekávání stal Argentinec Lionel Messi z Barcelony.

Ronaldinhovi se vrací úsměv na tvář

AC Milán překonal horší období a nastartoval šňůru výher. Zlepšené výkony si užívá i Brazilec Ronaldinho. Někdejší nejlepší hráče světa hlásí, že je opět po všech stránkách v pořádku. Pod trenérem Leonardem se mu výborně pracuje, což se odráží na jeho výkonech.

Ronaldinho popřel, že by myslel na konec kariéry

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldinho popřel spekulace španělských médií, že uvažuje o konci kariéry. Někdejší hvězda Barcelony ujistila, že hodlá dodržet smlouvu s AC Milán, která platí do léta roku 2011.

Ronaldinho má nejlepší roky za sebou, přiznává Leonardo

Fanoušci AC Milán věřili, že Ronaldinho ve své druhé sezóně v klubu zazáří a dovede rossoneri k titulu. Jenže brazilský technik zatím stále nedokázal navázat na svoje nejlepší výkony, což vidí i trenér AC Leonardo, Ronaldinhův velký zastánce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele