U fanoušků PSG vyhrál Pauleta

11.07.2010, 19:54
Aktuality
Francouzský klub Paris Saint-Germain slaví čtyřicet let své existence a při této příležitosti spustil na svých oficiálních internetových stránkách anketu o vůbec nejlepším hráči, který kdy v PSG působil. Tím se stal portugalský kanonýr Pauleta.

Nyní již sedmatřicetiletý skaut působil v Paříži pět sezon poté, co sem v létě 2003 přestoupil za 11 milionů eur z konkurenčního Bordeaux. Právě u Girondins si ve francouzské lize udělal ojedinělou reputaci, když se hned dvakrát stal nejlepším střelcem Ligue 1. V Paris Saint-Germain dělal po celou dobu kapitána, stále je nejlepším střelcem historie tohoto klubu - nastřádal 109 branek v 212 utkáních.

Dalšími kandidáty na celkové prvenství byli také například vítězové Zlatého míče - Ronaldinho a George Weah - či klubové legendy Paul le Guen a Bernard Lama.

Výsledek:
1. Pauleta
2. Raï
3. Ronaldinho
4. Bernard Lama
5. George Weah
6. David Ginola
7. Luis Fernandez
8. Youri Djorkaeff
9. Paul Le Guen
10. Jay-Jay Okocha

Autor: Anna-Marie Kroupová / portugoal.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
Dr. Admess

Ronaldinho

Reagovat
georgeo

kde je Rozehnal?

Reagovat
smazaný uživatel

Že

Reagovat
papos182

Zalozen az 1970?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to nevěděl...

Reagovat
shitcool

Taky čumím, sem myslel, že tyto fr. kluby už mají tradici ....

Reagovat
domingo

To je známá věc, PSG jsou umělej klub, kterej vznikl sloučením menších klubů, aby Paříž měla "želízko v ohni" v L1 tohle je umělej klub, kdepak Chelsea, kdepak City... připočti si k tomu to, že do nich byly odjakživa sypaný nehorázný prachy, psycho fanoušky (většinou ta největší pařížská pouliční verbež) a nejvíc velkohubý kecy v celé Francii, a vyjde ti dokonalej anti-klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Twe co ty si zač když už mluvíš o fanoušcích PSG tak by si se měl podívat na Marseille tam je to spíž pouliční verbež .....

Reagovat
onze

Domingo Ty si ale fakt PSYCHO ! ! ! ALLEZ PSG ! ! ! MERCI PEDRO !

Reagovat
smazaný uživatel

Raí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele