Další články

Duel druhé španělské ligy ukončili kvůli urážkám hráče fanoušky

Nedělní utkání druhé španělské ligy mezi týmy Rayo Vallecano a Albacete bylo o poločasové přestávce předčasně ukončeno kvůli tomu, že domácí fanoušci uráželi útočníka hostů Romana Zozulju. Příznivci Vallecana vyvěsili transparent, na němž třicetiletého Ukrajince označili za nacistu, a v podobném tónu na jeho adresu v průběhu prvního poločasu skandovali.

Zozulja ve Vallecanu skončil kvůli mylnému obvinění z neonacismu

Jen několik hodin vydržel ukrajinský útočník Roman Zozulja v Rayu Vallecano. Druholigový klub hostování sedmadvacetiletého fotbalisty předčasně ukončil kvůli protestům fanoušků, podle kterých hráč Realu Betis sympatizuje s neonacisty.

Ukrajinec Zozulja se rozešel s Dněprem a má podepsat Betisu

Účastník nedávného mistrovství Evropy, ukrajinský útočník Roman Zozulja, nakonec novou sezonu se svým dlouholetým zaměstnavatelem nenačne. Dněpr Dněpropetrovsk dnes v prvním kole zkušeného forvarda kvůli trestu z loňské sezony nemohl využít a místo toho Zozulja dostal šanci se na place rozloučit s fanoušky...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele