Další články

Plzeň poslala Šulce hostovat do Budějovic a nepočítá s Procházkou

Viktorii Plzeň znovu opustil záložník Pavel Šulc a v jarní části sezony bude hostovat v Českých Budějovicích. Do kádru Viktorie pro soustředění ve Španělsku se nevešli ani slovenský středopolař Roman Procházka, který dostal svolení hledat si nové angažmá, a zraněný Nigerijec Ubong Ekpai.

Známe slabiny Slavie a doma jsme silní, řekl plzeňský Procházka

Plzeňští hráči podle záložníka Romana Procházky znají slabiny Slavie a věří, že lídra tabulky dokážou v nedělním šlágru 14. prvoligového kola porazit. Západočeši budou opět spoléhat na sílu domácího prostředí, kde nad pražským obhájcem titulu zvítězili pětkrát za sebou.

S Jabloncem jsme to ukopali a ubránili, řekl plzeňský Procházka

Plzeňský záložník Roman Procházka jediným gólem rozhodl prvoligový zápas s Jabloncem a tři body považoval za hodně důležité. Slovenský fotbalista přiznal, že domácí ve druhém poločase výsledek 1:0 spíše ukopali a ubránili.

Dinamo nás přehrálo ve všem, řekl Procházka po prohře 0:3

Plzeňský záložník Roman Procházka po prohře 0:3 v Záhřebu nehledal žádné výmluvy. Slovenský fotbalista uznal, že Dinamo bylo ve všech aspektech hry jednoznačně lepší než čeští mistři, zaslouženě smazalo úvodní manko 1:2 a postoupilo do osmifinále Evropské ligy.

Procházka: Mohl to být nejhorší zápas, ale byl jeden z nejlepších

Plzeňský záložník Roman Procházka v zápase Ligy mistrů na hřišti CSKA Moskva prožil úplně odlišné pocity. Po neproměněné penaltě ze 44. minuty na tom byl hodně špatně, ale vše si vynahradil ve druhém poločase, kdy vyrovnávací brankou pomohl k obratu na konečných 2:1. Slovenský fotbalista přiznal, že pro něj bylo utkání v Lužnikách hodně emotivní.

Musíme zlepšit hlavně obranu, řekl před soubojem s CSKA Procházka

Plzeňští se chtějí podle záložníka Romana Procházky v úterním zápase pátého kola základní skupiny Ligy mistrů v Moskvě proti CSKA zaměřit hlavně na zlepšení defenzivy, kterou zatím mají vůbec nejhorší ze všech účastníků hlavní fáze. Devětadvacetiletý slovenský hráč věří, že Viktoria naváže na dobrý výkon z prvního vzájemného duelu na západě Čech.

Procházku mrzely chyby u gólů, pak zařídil Plzni remízu

Všichni aktéři ligového utkání mezi fotbalisty Bohemians Praha 1905 a Plzně měli po remíze 2:2 smíšené pocity. Největší důvod k nim měl plzeňský záložník Roman Procházka, který se podepsal pod oba inkasované góly svého týmu, ale zároveň Plzni vyrovnávací brankou zařídil alespoň bod.

Odčinili jsme zápas v Jablonci, těšilo Procházku po Spartě

Plzeňský záložník Roman Procházka měl radost, že obhájci titulu domácí výhrou 1:0 nad Spartou odčinili pondělní debakl 0:3 v Jablonci. Slovenský fotbalista výrazně přispěl k triumfu Viktorie, když jeho střelu v 75. minutě tečoval do vlastní branky obránce Uroš Radakovič. Po vítězství ve šlágru 10. kola první ligy Procházku ani nemrzelo, že mu gól nebyl připsán.

V Plzni jsou s losem LM spokojení, Real si přála většina hráčů

Plzenští hráči jsou s losem Ligy mistrů, který jim do skupiny G přidělil Real Madrid, AS Řím a CSKA Moskva, spokojení, protože španělského obhájce trofeje si přála velká část kabiny. Západočeši touží zabojovat minimálně o třetí místo zaručující postup do jarní fáze Evropské ligy.

Od Zemana to byl krásný centr, ocenil střelec Procházka

Slovenskému záložníkovi Romanu Procházkovi stačily dva ligové zápasy od letního příchodu k tomu, aby si připsal první soutěžní branku v dresu plzeňských fotbalistů. Devětadvacetiletý středopolař se stal hrdinou duelu 3. kola v Olomouci, kde jako střídající svým gólem dvě minuty před koncem zařídil Viktorii výhru 1:0.

Procházka by šel do Plzně, i kdyby nehrála Ligu mistrů

Přestože si slovenský záložník Roman Procházka v Levski Sofia vybudoval silnou pozici, neprodloužil s bulharským klubem smlouvu a odešel za novou výzvou do Plzně. Devětadvacetiletý středopolař by nabídku českého šampiona přijal i v případě, že by na podzim nehrál skupinu Ligy mistrů.

Plzeň získala slovenského záložníka Procházku z Levski Sofia

Druhou letní posilou Plzně se stal slovenský záložník Roman Procházka, který přichází jako volný hráč po konci smlouvy v Levski Sofia. Devětadvacetiletý univerzál s českým mistrem podepsal tříletý kontrakt.

Procházka: Bez diváků se nemusí ani hrát

Bez gólů a bez diváků, to byl příběh prvního jarního zápasu v Trnavě, kde Spartak hostil sestupem ohroženou Nitru.

Procházka přestoupil do Levski

Výbornými výkony v dresu Spartaku Trnava si kreativní záložník Roman Procházka vysloužil pozornost skautů Levski Sofia a avizovaný přestup se nyní uskutečnil. Třiadvacetiletý středopolař podepsal s bulharským klubem tříletou smlouvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele