Pro Robbena po dalším zranění skončila letošní sezona

Bayernu Mnichov bude ve zbytku sezony chybět záložník Arjen Robben. Nizozemský fotbalista si totiž v úterním semifinále Německého poháru s Dortmundem, ve kterém se vrátil po více než měsíční pauze, natrhl lýtkový sval.

Lewandowski nastřílí spoustu branek, nepochybuje Boateng

Bayern Mnichov v úvodu nové sezony není tak suverénní, jako v předchozích letech a jedním z terčů kritiky je Robert Lewandowski. Polský útočník se po svém příchodu z Borussie Dortmund střelecky trápí...

Čeká nás kvalitní soupeř, ví před pohárovým duelem Lewandowski

Posledních maximálně šest zápasů v dresu Borussie Dortmund před sebou má Robert Lewandowski, který po sezoně odejde jako volný hráč do Bayernu Mnichov. Polský útočník by se s fanoušky ve Vestfálsku rád rozloučil ziskem trofeje a šanci má v domácím poháru, v semifinále se dnes BVB střetne s Wolfsburgem...

Hotovo: Lewandowski se upsal na pět let Bayernu, přestoupí v létě

Aktualizováno. Polský útočník Robert Lewandowski přestoupí v létě z Borussie Dortmund do Bayernu Mnichov, s kterým podepsal smlouvu na pět let. Dlouho očekávaný přestup pětadvacetiletého hráče byl potvrzen dnes poté, co Lewandowski podstoupil zdravotní prohlídku v týmu německého mistra.

Gólů mělo být více, uvědomuje si Lewandowski

Borussia Dortmund v posledních bundesligových týdnech strádá a hodně se jí vzdaluje možnost získat německý titul. BVB ztrácí na vedoucí Bayern Mnichov už dvanáct bodů, díl viny na sebe bere polský útočník Robert Lewandowski...

Lewandowski s BVB neprodlouží, po sezoně půjde do Bayernu

Robert Lewandowski včera nastoupil za Borussii Dortmund k utkání Německého poháru proti TSV 1860 Mnichov, za několik měsíců se pak do Bavorska přestěhuje natrvalo. Nevyslyšena zůstanou přání BVB, polský útočník se po vypršení smlouvy stane hráčem Bayernu...

Watzke potvrdil, že Lewandowski dostal vyšší plat

Až třikrát větší gáži by měl během právě načaté sezóny pobírat Robert Lewandowski. Polský reprezentační útočník, který chtěl mermomocí odejít z Dortmundu do mnichovského Bayernu, se s vedením Borussie dohodl na zvýšení platu, což potvrdil ředitel klubu Hans-Joachim Watzke...

Lewandowski je smířený se setrváním v Dortmundu

Robert Lewandowski ví, že také nadcházející sezonu stráví v Dortmundu, jelikož jej vedení Borussie odmítlo pustit do Bayernu Mnichov. K úřadujícímu německému mistrovi nejspíš 24letý útočník zamíří za rok, až mu v Dortmundu vyprší smlouva.

Nominaci na nejlepšího fotbalistu Evropy vévodí hráči Bayernu

Desetičlenné nominaci UEFA na ocenění pro nejlepšího fotbalistu působícího v Evropě vévodí se čtyřmi zástupci vítěz Ligy mistrů Bayern Mnichov. V užším výběru ankety za sezonu 2012/13 jsou opory bavorského velkoklubu Thomas Müller a Bastian Schweinsteiger, Francouz Franck Ribéry a Nizozemec Arjen Robben.

Nejlepším hráčem německé ligy byl zvolen Lewandowski

Uplynulé bundesligové sezoně jednoznačně dominoval Bayern Mnichov, vítězem ankety o nejlepšího hráče soutěže v očích samotných fotbalistů se ovšem stal někdo jiný. Nejvíce hlasů dostal kanonýr Borussie Dortmund Robert Lewandowski...

Dortmund kanonýra Lewandowského do Bayernu nepustí

Polský kanonýr Robert Lewandowski bude s největší pravděpodobností nadále hrát za Dortmund. Ačkoli měl pětadvacetiletý útočník namířeno do Bayernu Mnichov, vedení Borussie ho ke konkurenci nepustí.

Lewandowski chce z Dortmundu, prý je domluvený s Bayernem

Polský útočník Robert Lewandowski oznámil vedení Dortmundu, že chce v létě z klubu odejít. Druhý nejlepší střelec bundesligy je podle médií už delší dobu domluvený s Bayernem Mnichov, který Borussii letos porazil ve finále Ligy mistrů a sesadil ji z trůnu německého šampiona.

O Lewandowském se brzy rozhodne, říká Klopp

Trenér Dortmundu Jürgen Klopp očekává, že se v nejbližších dnech vyřeší budoucnost Roberta Lewandowského. Polský útočník má podle svých agentů i německých médií namířeno do Bayernu Mnichov. Podle Kloppa ale zatím žádná oficiální nabídka k rukám vedení Borussie nedorazila.

Agent: Lewandowski během léta přestoupí do Bayernu

Přestup Roberta Lewandowského z Dortmundu do Bayernu Mnichov nabývá stále reálnějších obrysů. O čem už delší dobu spekulují německá média a co o víkendu naznačil trenér Bayernu Jupp Heynckes, to nyní potvrdil útočníkův agent Cezary Kucharski - přestup je podle něj otázkou blízké budoucnosti.

Bayern popřel spekulace, že podepsal smlouvu s Lewandowským

Zástupci Bayernu Mnichov popřeli množící se spekulace médií, že uzavřeli smlouvu s kanonýrem konkurenčního Dortmundu Robertem Lewandowským. Podle německého tisku se bavorský velkoklub dohodl s polským reprezentantem na dvou variantách přestupu: buď od letošního léta, nebo o rok později.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele