Agent: Lewandowski během léta přestoupí do Bayernu

27.05.2013, 11:48
Aktuality
Přestup Roberta Lewandowského z Dortmundu do Bayernu Mnichov nabývá stále reálnějších obrysů. O čem už delší dobu spekulují německá média a co o víkendu naznačil trenér Bayernu Jupp Heynckes, to nyní potvrdil útočníkův agent Cezary Kucharski - přestup je podle něj otázkou blízké budoucnosti.

"Robert v létě přestoupí do Bayernu. Není důvod předstírat, že do Bayernu nepůjde. Robert chce odejít a to se také stane," prohlásil dnes Kucharski pro polskou televizi TVN24. "Je to pouze otázka času. Dohoda může být na světě během týdne, dvou nebo tří. Čekáme na signál od klubu, na přestupu se pracuje."

Lewandowski v průběhu sezony odmítl s Dortmundem prodloužit smlouvu, která mu platí do léta 2014, za rok by tak mohl odejít zadarmo. Nyní za něj BVB může obdržet zajímavé odstupné. "Robert potřebuje novou výzvu. Potřebuje kolem sebe jiné lidi, nového trenéra a novou motivaci," doplnil Kucharski.

Pokud Lewandowski skutečně přestoupí z Dortmundu do Bayernu, bude následovat spoluhráče Maria Götzeho. Toho úřadující vítěz Ligy mistrů nedávno koupil za 37 milionů eur.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (567)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele