Další články

Chelsea angažovala jako třetího gólmana osmatřicetiletého Greena

Chelsea angažovala osmatřicetiletého anglického brankáře Roberta Greena a podepsala s ním roční smlouvu. Bývalý reprezentační gólman přišel do londýnského klubu jako volný hráč poté, co s ním ukončil spolupráci Huddersfield. V jeho dresu se Green v minulé sezoně na hřiště nedostal.

Huddersfield získal bývalého anglického reprezentanta Greena

Huddersfield posílil bývalý brankář anglické reprezentace Rob Green. Sedmatřicetiletý gólman, který naposledy působil v druholigovém Leedsu, podepsal s nováčkem Premier League roční smlouvu. Součástí dohody je i možnost klubu prodloužit kontrakt o další sezonu.

Chelsea si prý jako nástupce Čecha vyhlédla i Friedela

Chelsea má podle britského listu Daily Telegraph seznam brankářů, kteří by v případě letního odchodu Petra Čecha kryli v další sezoně záda belgické jedničce Thibautu Courtoisovi. Mezi kandidáty má být také třiačtyřicetiletý americký gólman Tottenhamu Brad Friedel nebo pětatřicetiletý Robert Green z Queens Park Rangers.

Green lituje přestupu do Queen’s Park Rangers

Queen’s Park Rangers zatím marně čekají na první vítězství v této ligové sezóně, přičemž Robert Green má ještě jeden důvod k nespokojenosti. Zkušený brankář je pouze dvojkou za Júliem Césarem a netají se tím, že kdyby o tom věděl předem, zřejmě by na Loftus Road nezamířil...

Černý má v QPR konkurenci, klub získal anglickou dvojku Greena

Českému brankáři Radku Černému v Queen's Park Rangers přibyla konkurence. Londýnský klub se podle agentury Reuters dohodl na dvouleté smlouvě s náhradním gólmanem anglické reprezentace Robertem Greenem.

Shearer: Greena nahradí James

Bývalý anglický kapitán Alan Shearer předpokládá, že brankáře Roberta Greena, který hrubě chyboval v zahajovacím duelu Albionu na světovém šampionátu s USA, nahradí ve druhém utkání základní skupiny proti Alžírsku devětatřicetiletý David James. Anglický kouč Fabio Capello zatím rozhodnutí o tom, kdo bude v pátek stát mezi tyčemi, neoznámil.

Brankářské jedničky favoritů

Pro každý tým, který chce na turnaji světových rozměrů uspět, je spolehlivý výkon hráče hájícího vlastní svatyni velmi důležitý. Každý brankář vyniká v jiné činnosti, ale jedno mají všichni společné - musí dát své obraně jistotu, že i přes nevydařenou ofsajdovou past, nepohlídaného hráče či podskočený balon, má před sebou forvard ještě jednu překážku...

James soucítí s kolegou Greenem, místo v brance však chce zpět

Nejzkušenější brankář anglické reprezentace David James prohlásil, že soucítí s kolegou Robertem Greenem, jenž se po dostal pod palbu kritiky kvůli obrovské chybě, která stála u zrodu remízy 1:1 s USA ve včerejším utkání mistrovství světa. James však jedním dechem dodal, že chce zpět místo v brance, které mu v minulosti patřilo.

Anglie má dalšího prokletého gólmana, teď je k smíchu Green

Fotbalová Anglie po sobotním zahajovacím utkání na světovém šampionátu zase naříká nad tím, jak její ambice potopil vlastní brankář. Robert Green ze sebe v duelu se Spojenými státy nesejmul komplex, který už léta pronásleduje chybující strážce svatyně Albionu.

Zola: Nejlepší hráče neprodáme. Jestli ano, budu se zlobit

West Ham se nachází v Premiér League těsně nad pásmem sestupu, proto by manažer Ginfranco Zola svůj výběr rád posílil. Jenže bude mít spíš opačné starosti. Kladiváři nejsou v ideální finanční situaci a jejich nejlepší hráče chce získat konkurence. Podle Zoly by přesto nikdo neměl odejít.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele